Seniorrådgiver smart mobilitet

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeAust-Agder
StedArendal
Søknadsfrist20.01.2019

Hva betyr smart mobilitet for deg? For oss i Rambøll handler det om menneskenes behov. Sikker og bærekraftig mobilitet for folk og varer. Ny teknologi og nye tjenester kan være verktøy for å gjøre folks valg enklere.

I Rambøll satser vi globalt på smart mobilitet, og vår norske avdeling er en del av vår internasjonale divisjon sammen med avdelinger i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, India og Singapore. Vi vokser, og søker nå en eller flere seniorrådgivere som kan styrke vårt fagmiljø i Arendal. Avdelingen har også kontorer i Tønsberg, Drammen og Oslo, og har oppdrag både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Om stillingen

Hva stillingen vil inneholde vil avhenge av deg som søker. Hvilke styrker har du, og hvordan ønsker du å utvikle deg? Vi trenger noen som har bakgrunn og interesse innenfor avdelingens faglige profil, det vil si oppgaver innenfor mobilitet, trafikk- og transportplanlegging. Eksempelvis mobilitet, trafikkanalyser, kapasitetsberegninger, kollektivtransport, gående, syklende, transportmodeller- og simuleringer, MaaS, skilt- og oppmerkingsplaner, parkering eller varelevering. Gjerne en kombinasjon av flere av disse. Vi ser også for oss at du kan:

  • Delta som fagspesialist og oppdragsleder i en- eller tverrfaglige oppdrag
  • Ha kontakt med kundene og markedet
  • Bidra til å utvikle avdelingen
  • Bidra til det gode arbeidsmiljøet i Rambøll

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har faglig tyngde og evne til å skape merverdi for kunden. Vi ønsker at du har relevant erfaring og utdanning med mastergrad, men har du bachelorgrad vil du også bli vurdert. Det er fint om du har erfaring med å lede prosjekter og utredninger innen trafikk, transport og mobilitet. Det er også flott om du har et faglig nettverk på Sørlandet. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Evne til samarbeid på tvers av fag og landegrenser
  • Faglig tyngde og integritet innen avdelingens faglige profil
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker! Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.
Kandidater vil bli løpende vurdert.

Kontaktperson: Kari Ovesen Haugland, kari.ovesen.haugland@ramboll.no , tlf. +47 92831608

Søk stilling

Vis flere stillinger: