Seniorrådgiver i samfunnsøkonomisk analyse

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeAgder
StedKristiansand
Søknadsfrist18.10.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring og ekspertise i en stilling hvor du beregner hvordan vi kan løse fremtidens behov for person- og godstransport på en mer bærekraftig måte. For denne rollen trenger du god kjennskap til bruk av transportmodell på makronivå og erfaring med vurdering av prissatte konsekvenser av infrastrukturinvesteringer. Er du vår nye Seniorrådgiver i samfunnsøkonomisk analyse? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Smart Mobility i Norge

Som vår nye Seniorrådgiver i samfunnsøkonomisk analyse blir du en del av Rambøll sin satsning på «Smart Mobility» med over 200 eksperter globalt, hvor ca 20 sitter i Norge og 2 av dem har PHD innen transportmodellering og samfunnsøkonomi. Denne satsningen har akselerert utviklingen av vårt fagområde spesielt innen digitalisering og bærekraftige løsninger. Vi gjør samfunnsøkonomiske analyser av de største samferdselsprosjekter i Norge. I avdelingen har vi søkelys på personlig utvikling, noe vi gjør med tett individuell oppfølging. Du vil få mulighet til å samarbeide i våre nasjonale/globale faggrupper. Det gjør at vi blir flinke til å løse utfordrende prosjektarbeid for våre kunder. Hos oss blir du del av et miljø som hele tiden leter etter «gap», mellom det som modelleres i verktøy og det som måles i virkeligheten. Når vi finner slike «gap», lager vi nye verktøy og utvikler dem i samarbeid med våre kunder, slik at vi sammen skaper Smartere Mobilitet, for samfunnet vårt. Rambøll har kontor over hele Norge og vi er fleksible på valg av kontorsted.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Transportmodellberegninger på makronivå
  • Samfunnsøkonomi beregninger av samferdselstiltak
  • Disiplinleder innen prissatte konsekvenser
  • Fagleder i komplekse transportanalyser
  • Oppdragsledelse av prosjekt

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Master/PHD innen transport eller samfunnsøkonomi
  • Bruk av transportmodeller på makronivå siste 5 år
  • God kjennskap til transportmodeller for ulike strategisk nivå
  • Over 10 års arbeidserfaring innen faget
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også evner å tenke tverrfaglig og se det store bildet. Vi jobber i team og det krever at du er initiativrik og trives med faglige utfordringer. Vi skal holde et høyt faglig nivå på våre tjenester, du må evne å utvikle deg og teamet du er en del av. For å lykkes i rollen må du evne å samarbeide med kunde, samarbeidspartnere og kollegaer på en god måte.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3200 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 18.10.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Sindre Levinsen, Avdelingsleder, 95084596 eller Øyvind Lervik Nilsen, Seksjonsleder, 45280334

Søk stilling

Vis flere stillinger: