Seniorrådgiver deponi og forurenset grunn

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgivning, og jobben vi gjør er muliggjort av våre omkring 3000 svært kompetente og dyktige medarbeidere.

Firma Multiconsult
FylkeOslo
Søknadsfrist07.10.2020

Multiconsult AS avdeling Miljø er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen miljøgeologi. Vi ser i den forbindelse etter en erfaren seniorrådgiver innen deponi og forurenset grunn.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som seniorrådgiver vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Noen pågående oppdrag innen deponiområdet er blant annet Brånåsdalen avfallsdeponi og sigevannsovervåking på Slettemoen.

Hos oss vil du få en viktig rolle i utviklingen av deponi som objekt i Multiconsult. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til rådgivning og oppfølging av ulike problemstillinger knyttet til ulike typer deponier. Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Problemstillinger knyttet til deponi, som

- Gassproblematikk
- Sigevanns- og overvannshåndtering
- Oppfølging av anleggsarbeider
- Overvåking
- Myndighetskontakt

 • Rådgivning, prosjektering, oppdragsledelse og kundeoppfølging
 • Oppdragsledelse med faglig og økonomisk oppfølging av prosjekter

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person som har evne til å se gode, praktiske løsninger og løse problemer utenfor boksen? Er du selvstendig med evne til å planlegge egen hverdag, samtidig som du er fleksibel og ansvarsbevisst? Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning fra universitet eller høyskole innen relevant fagfelt
 • Minst 5 års relevant erfaring
 • Erfaring med deponiprosjekter og kjennskap til relevant regelverk vil vektlegges sterkt
 • God dialogkompetanse (evne til å tilpasse kommunikasjon til mottaker)

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling
 • En god balanse mellom arbeid og fritid
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
 • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Vår miljøavdeling i Oslo har idag 40 medarbeidere er et av Norges største fagmiljø innen miljørådgivning og er vårt kraftsenter for kompetansen. Vår styrke ligger i kombinasjonen av spisskompetanse og tverrfaglighet. Våre rådgivere jobber i alle prosjektfaser, fra skisse- til detaljprosjekt og oppfølging i byggefase og drift.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med Helene Øverås, tlf: 979 55 614 eller e-post: helene.overas@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: