Seniorrådgiver bygningsfysikk

Sweco former fremtidens byer og samfunn
Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeTroms og Finnmark
StedTromsø
Søknadsfrist25.09.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Tromsø har vi en økende mengde oppdrag innen bygningsfysikk, og nå søker vi en stødig og selvstendig seniorrådgiver som kan styrke den faglige kompetansen i enheten og følge opp kunder og prosjekter, slik at vi alltid leverer riktig kvalitet til rett tid og kostnad. Du vil være en drivkraft som prosjektleder, og også bistå med rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse, utredning, produksjon og tilbud i små og store prosjekter. I Sweco samarbeider vi tett med kundene, og grundig oppfølging og markedsføring av våre tjenester vil være sentralt i arbeidshverdagen din. Du stiller sterkt hvis du har et godt nettverk i bransjen.

Hos oss vil du utvikle deg. I Tromsø møter duet svært godt arbeidsmiljø med dyktige fagfolk som samarbeider tett med de øvrige regionkontorene i Norge. Du får varierte arbeidsdager der du vil jobbe selvstendig og i team med andre fagfolk og faggrupper. Du får rik anledning til å påvirke fagmiljøet, og store muligheter til å utnytte dine samarbeidsevner og faglige styrke til å skape gode, bærekraftige løsninger for våre kunder.

Dette kan du

  • Du har en bachelor eller master innenfor relevante fag og fordypning i eget fagområde.
  • Du er en dreven bruker av relevante IT-verktøy.
  • Du kommuniserer godt og er lett å samarbeide med.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du vil arbeide med praktisk bygningsfysikk, og også energirådgivning. Ansvaret kan omfatte prosjektledelse, rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse, utredning, produksjon og tilbudsarbeid.
  • Du får fagansvar i tverrfaglige prosjekteringsoppdrag.
  • Du har kundeansvar, alene eller sammen med andre i Sweco
  • Du bidrar aktivt til nysalg og mersalg av dine egne og andres tjenester.
  • Du løser sammensatte oppgaver og bidrar med kreative, bærekraftige, forretningsmessige løsninger innen fagfeltet ditt i prosjekter.
  • Du hjelper yngre kolleger inn i prosjekter, og fungere som mentor.
  • Du driver aktiv erfarings- og kunnskapsdeling. Søknader behandles fortløpende.

Søknader behandles fortløpende.

Kontaktpersoner:

Victoria Myrstad

Gruppeleder

+47 415 68 658

victoria.myrstad@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: