Seniorrådgiver bygg

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden

Firma Sweco Norge
FylkeØstfold
StedSarpsborg
Søknadsfrist01.05.2019

Vil du være med å bygge Østfold?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i et sterkt fagmiljø innenfor byggeteknikk med over 200 ansatte. Ved vårt kontor i Sarpsborg er vi 30 medarbeidere i et hyggelig, uformelt og flerfaglig miljø. Innenfor fagområdet byggeteknikk er vi 8 medarbeidere som arbeider med prosjekter for offentlige og private oppdragsgivere. Vi jobber ofte tett sammen med våre 2 brannteknikere og 3 bygningsfysikere. Vi har et tett samarbeid internt i firmaet både innad i fagmiljøet og med øvrige faggrupper i flerfaglige oppdrag. Våre prosjekter er i hovedsak lokalisert i Østfold og Follo.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi tilbyr et sterkt tverrfaglig miljø med fokus på utvikling av prosjektene og av medarbeidernes kompetanse. I mange av våre prosjekter er RIB en av flere fagområder, derfor søker vi deg som trives med å jobbe tverrfaglig slik at vi sammen bidrar til de beste løsningene for våre kunder. Du tar ansvar og setter i gang ting. Du er god til å samarbeide og motiveres av faglig utvikling, samtidig som du liker oversikt og gode planer. Du viser engasjement og stabilitet, også i krevende situasjoner.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter:

  • Rådgivning og prosjektering innenfor fagområdet.
  • Beregning og tegningsproduksjon.
  • BIM-modellering.
  • Anbudsbeskrivelser.
  • Prosjektledelse.
  • Oppfølging i byggefasen.

Dette kan du:

  • Du har mastergrad ingeniør bygg.
  • Du har minimum fem års erfaring som rådgivende ingeniør, entreprenør eller fra annen relevant virksomhet.
  • Du har kunnskap om bruk av digitale tegnings-, modellerings- og beregningsverktøy (f.eks. Revit, Tekla, Robot, FEM-design etc.). Det er en fordel med god forståelse for BIM.
  • Du har erfaring med stål- og betongkonstruksjoner, gjerne også med konstruksjoner i massiv tre.

Vi er stolte over å jobbe i et miljø hvor vi hjelper hverandre for å bli bedre og for å løse arbeidsoppgavene. På kontoret i Sarpsborg samles vi ofte i lunsjen, hvor vi prater om hverdagslivet, fotball eller hvordan vi ligger an i bowlingturneringen. Artiglaget er en gjeng som steller i stand mye morsomt for alle på kontoret, for eksempel var hemmelig nisse en stor hit før jul i fjor. Som du skjønner, er det viktig for oss at du som vår nye medarbeider bidrar til det gode arbeidsmiljøet – om bowlingturnering ikke er noe for deg, er det helt greit, vi finner på mye annet artig også.

Søknadene behandles fortløpende.

For ytterligere informasjon, eller svar på spørsmål, kontakt vår rekrutteringspartner Head4More ved Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158 eller Stine Lundberg, tlf. 454 33 549. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor Sweco, om ønskelig.

Søk stilling

Vis flere stillinger: