Senioringeniør - Elektro

Ingeniør Compagniet AS er en av Norges største leverandører av tekniske konsulenttjenester og totalleverandør av ingeniør- og prosjektadministrative tjenester på alle nivåer. Våre kunder er operatørselskap, leverandørindustrien innen olje & gass, industri og rådgivende virksomheter. Vi tilbyr spennende jobbmuligheter i Norge og i utlandet, meget konkurransedyktige betingelser og et profesjonelt markedsapparat med god oppfølging. Selskapet ble etablert i 1988, er nå en del av Adecco Gruppen og har kontorer i Oslo, Drammen, Kongsberg, Stavanger, Bergen og Trondheim.

FirmaIngeniør Compagniet
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

For en av våre kunder i Oslo, et stort og velrenommert rådgivningsfirma, søker vi etter en dyktig senior elektroingeniør for langvarig opopdrag.

Introduksjon

Vår kunde har for tiden en stor oppdragsmengde med mange spennende og prestisjepregede prosjekter. For å imøtekomme dette behovet søker vi en erfaren sivilingeniør, ingeniør eller tekniker innenfor fagområdet elkraft.

Arbeidssted vil være ved hovedkontoret i Oslo. Stillingen vil inngå i en nydannet elektroseksjon, som skal jobbe på tvers av disipliner og fagområder og man vil derfor kunne få tilegne seg nyttig erfaring fra et bredt spekter av prosjekter.

Ansvarsområde

Arbeidsoppgavene vil være rådgivning, prosjektering og oppfølging av elektrotekniske installasjoner. Det vil bli lagt vekt på om du har erfaring fra idriftsettelse av tekniske installasjoner og anlegg samt grensesnittshåndtering. Avhengig av bakgrunn, erfaring og egnethet, vil du bli tildelt oppgaver som disiplinansvarlig, oppdragsleder og oppdragsansvarlig. I alle større flerfaglige oppdrag etablerer de prosjektkontor hvor medarbeidere med ulik faglig bakgrunn løser oppgavene sammen.

De benytter de mest moderne metoder og hjelpemidler i sitt arbeid. Medarbeiderne kombinerer bred faglig kunnskap med spisskompetanse, og de vil gjerne holde seg helt i front av den teknologiske utviklingen. De deltar i prosjekter over hele landet og jobber tett med sine øvrige regioner.

Ønskede personlige egenskaper vil være:

  • Interessert og kreativ
  • Like tekniske utfordringer
  • God samarbeidsevne
  • God til å kommunisere med kolleger og kunder
  • God formuleringsevne og gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

Vi kan tilby

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Langvarig oppdrag med gode muligheter for fast ansettelse
  • Individuell tilpasset oppfølging og karriereveiledning
  • Obligatorisk tjenestepensjon
  • Fordelsprogram med rabattavtaler og trenings- og kursstipend

Kun relevante søkere vil bli kontaktet.

Ingeniør Compagniet AS har rammeavtale med de største aktørene innen olje/gass, både nasjonalt og internasjonalt. Som ansatt i IC blir du en del av vårt faglige nettverk, samtidig som du beholder din uavhengighet og fleksibilitet. Ingeniør Compagniet er en del av Norges største bemanningsselskap Adecco.

Søk stillingen her

Spørsmål om stillingen?

Maj-Britt Hope Løvaas

Branch Manager

Telefon

917 23 024


Vis flere stillinger: