Senioringeniør Byggeteknikk, RIB

ÅF Reinertsen er en sammenslåing av selskapene ÅF Infrastruktur AS og den landbaserte virksomheten i Reinertsen AS (DEAL). Det nye selskapet ÅF Reinertsen ble etablert i 2016, og har røtter tilbake til 1946. Vår samlede kompetanse og erfaring gjør ÅF Reinertsen til et ledende rådgivermiljø i Norge innenfor ingeniør-, arkitekt- og plantjenester. Våre forretningsområder er samferdsel, infrastruktur, industri, bygg og anlegg.
Våre høyt kompetente medarbeidere bidrar til økt verdiskapning for våre kunder gjennom innovative og bærekraftige løsninger i prosjekter. ÅF Reinertsen AS har ca. 360 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord, Bergen og Tromsø.

FirmaÅF Reinertsen
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist16.01.2017

Senioringeniør innen bygg og konstruksjoner, RIB

Arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgavene består primært av rådgiving, prosjektering og oppdrags-/prosjekteringsledelse innen bygg og anlegg. Deltagelse i interne og eksterne prosjekteringsgrupper.

Ønskede kvalifikasjoner:

En selvstendig person som kan være disiplinleder i større prosjekter med det overordnede ansvaret for konstruksjonsteknikk. Vi søker etter erfaren byggeteknikker, gjerne med mer enn 8 års erfaring i konstruksjonsfag eller byggetekniske fag. Evne til å jobbe selvstendig og i faglige team sammen med både erfarne og yngre medarbeidere. Erfaring som disiplinleder RIB i prosjekter vil tillegges ekstra vekt. Kjennskap og erfaring med bruk av norske standarder og regelverk. Du må snakke og skrive flytende norsk, samt god presentasjonsevne i muntlig og skriftlig engelsk. Erfaring med oppdragsledelse er ønskelig.

Vi tilbyr:

  • Meget konkurransedyktige betingelser
  • Betalt fri i jul- og påskeuken
  • Et tverrfaglig og kompetent fagmiljø
  • ÅF Reinertsen representerer en ny organisasjon i utvikling og vekst
  • Utviklingsmuligheter i et av Norges og Sveriges bredeste ingeniørmiljø
  • Proaktive kollegaer med engasjement og kreativitet
  • Et av Trondheims største bedriftsidrettslag og god kantineordning
  • Svært god helseforsikring og pensjonsordning

Kontaktpersoner:

Øyvind Bones

Gruppeleder

oyvind.bones@afreinertsen.no

SØK STILLING

Vis flere stillinger: