Senioringeniør Brannsikkerhet

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskaper. Vi er ca. 1100 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. COWI Norge er en del av COWI-gruppen som med ca. 6200 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaMercuri Urval for COWI
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist26.10.2014

COWI Bergen består av 75 ansatte som jobber tverrfaglig innen bygninger, samferdsel, miljø og samfunn, og vann. Våre branningeniører er underordnet Divisjon Bygninger som ledes av Bjørn Instanes. Brannavdelingen består av 3 erfarne rådgivere og har en høy ordrereserve. Vi er svært interessert i å få knyttet til oss personer med bred erfaring innen brannteknisk prosjektering og rådgivning, som kan bidra til å utvikle fagmiljøet ved Bergenskontoret.

Hos oss får du ta del i spennende tverrfaglige prosjekter fra dag én, og har en viktig rolle i avdelingens utvikling. Vi samarbeider også tett med våre kollegaer i utlandet som yter spesialrådgivning innen brannsikkerhet i et internasjonalt marked.

Du er en løsningsorientert rådgiver som motiveres av å finne gode og kostnadseffektive løsninger for våre kunder. Du vet forskjellen på preaksepterte løsninger/forskrifter og fravik, og kjenner faget ditt godt. Du er en god relasjonsbygger som tar vare på og videreutvikler ditt faglige nettverk. Som kollega trives du i samspill med andre og er snar med å dele kunnskap og erfaring.

Vi tilbyr: COWI er en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og

konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Brannfaglig rådgiving og prosjektering
  • Kunne prosjektere og dokumentere kostnadseffektive løsninger i alle typer bygninger
  • Oppdragsledelse
  • Kunne gjøre befaringer og lage brannteknisk rapport for bygg
  • Kunne utføre beregninger og analyser av rømningsmuligheter, simulering av brann- og røykspredning, røykventilasjon osv
  • Kunne utføre risikoanalyse
  • Resultatoppnåelse

Din bakgrunn:

  • Ingeniør/sivilingeniør eller tilsvarende innenfor brannsikkerhet eller annen relevant fagkrets
  • Minimum 5 års erfaring som brannrådgiver eller annen relevant virksomhet
  • Må ha erfaring fra bygg

Ta kontakt dersom du er nysgjerrig på hvilke prosjekter COWI jobber med, og hvordan din karriere kan se ut på kort og lang sikt i COWI. Samtalen er uforpliktende og konfidensiell, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.

Mercuri Urval

Andreas De Lange, Mercuri Urval Norway

Mail: andreas.delange@mercuriurval.com

Mob: 975 59 056

COWI

Bjørn Instanes, Vice President, Sør og Vestlandet

Mail: BI@cowi.no

Mob: 905 13 603

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: