Senior veiplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeViken
StedLillestrøm
Søknadsfrist01.10.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Du blir en del av et Sweco-kontor i sterk utvikling og med store ambisjoner. Du blir kollega med 24 hyggelige og dyktige fagfolk som arbeider med å finne de beste bærekraftige løsningene innen spesielt infrastruktur prosjekter. Du vil få en viktig rolle i våre prosjekter.

Lillestrøm-kontoret består per i dag hovedsakelig av et solid fagmiljø innenfor vann og avløp i tillegg til to senior landskapsarkitekter.

Vi jobber i åpent kontorlandskap 3 min fra Lillestrøm stasjon. Vi har mange stillerom og attraktive lokaler i Portalen med utsikt over Nitelva fra 7 etasje.

Miljøet på Lillestrøm har et tett samarbeid med kontorene i Oslo, Viken og resten av landet.

Vi søker deg som tar ansvar og tar initiativ. Du deler kunnskap og er en god støttespiller for mindre erfarne kolleger. Det er viktig for deg å utvikle deg faglig og samtidig har du fokus på forretningsmessige mål. I tillegg analyserer og vurderer du informasjon grundig.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en verdifull bidragsyter for å videreutvikle det sterke vei-miljøet i Sweco. Vi har nok å henge fingrene i, og du får bryne deg på spennende og krevende prosjekter i hele landet. Vi er blant annet engasjert i store oppdrag knyttet til Bybanen i Bergen, E39 ved Mandal og E6 langs Mjøsa, men også små og mellomstore prosjekter lokalt. Stillingen kan tilpasses din kompetanse i tråd med kontorets behov, og du vil i høy grad kunne påvirke din egen hverdag.

Hos oss vil du utvikle deg. Stillingen vil gi deg store muligheter til å utvikle deg faglig. Sammen med dyktige og engasjerte kolleger får du mulighet til å skape kreative, bærekraftige og forretningsmessige gode løsninger på kundenes problemstillinger. Gjennom tett kundeoppfølging bidrar du til at Sweco alltid leverer avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad. Du blir også en sentral ressurs for å utvikle enhetens faglige kompetanse og kundeportefølje.

Dine viktigste arbeidsoppgaver kan omfatte

  • Rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse, utredning og produksjon.
  • Du har ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco.
  • Du følger kundene aktivt og bidrar til nysalg og mersalg av eget og andres fagfelt.
  • Du løser sammensatte oppgaver og bidrar med kreative, bærekraftige og forretningsmessig gode løsninger innenfor eget område.
  • Du deler kunnskap og erfaring, bidrar til å få yngre medarbeidere inn i prosjekter, og kan fungere som mentor.

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør/ingeniør innen samferdsel.
  • Du har helst minst 10 års erfaring fra rådgiver, entreprenør eller offentlig virksomhet, men har du over 3- 5 års erfaring oppfordres du også til å søke.
  • Du bør beherske relevante programvarer som Novapoint, G-prog, AutoCad mm. og ha interesse for modellbasert prosjektering.
  • Du må kjenne til relevant grunnlag for vei-prosjektering og - bygging, eksempelvis Statens Vegvesens håndbøker og kommunale normer.

Kontaktpersoner:

Kirsti Hanebrekke

Avdelingsleder

96627872

Kirsti.hanebrekke@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: