Senior trafikkplanlegger

Rambøll er Nordens ledende samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg & arkitektur, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

Hos oss får du brukt din ekspertise til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov og er genuint nyskapende.

Firma Rambøll Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist30.04.2015

Kravene til mer effektiv og miljøvennlig transport er økende. Rambøll er en av landets ledende rådgivere innen trafikkfaget. Våre tjenester omfatter alt fra enkle trafikkanalyser til omfattende utredninger av trafikkrelaterte problemstillinger.

Avdeling Areal og samferdsel i Trondheim har i dag 24 medarbeidere med bakgrunn innen trafikkplanlegging, arealplanlegging og veg/baneprosjektering. Vi har bl.a. spesialkompetanse innen trafikkteknikk, transportmodeller, trafikkanalyser og simulering, kollektivtrafikk og GIS. Etterspørselen etter våre tjenester er stor og vi søker derfor etter nye medarbeidere med relevant kompetanse og interesse.

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER

  • Utdannelse fra universitet eller høyskole eller annen relevant utdanning
  • Kompetanse innenfor overordnede trafikkanalyser og bruk av transportmodeller
  • Kompetanse innenfor trafikkteknikk eller trafikksikkerhet
  • Erfaring fra rådgiverbransjen, Statens vegvesen eller kommuner
  • Gode samarbeidsevner

GODE UTVIKLINGSMULIGHETER

Rambøll tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver hos Nordens ledende samfunnsrådgiver. Vi tilbyr gode betingelser, gode sosiale ordninger, bonusavtale, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger samt meget gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy.

Rambøll Region Midt og Nord er sammensatt av flere fagmiljøer, og er en av fem geografiske regioner i Rambøll Norge. Regionen har i dag over 250medarbeidere i Trondheim. Våre kontorer ligger i Mellomila og vi har gratis ansattparkering.

Rambøll er gjennom flere år rangert som nummer én på Universums liste over de mest attraktive arbeidsgiverne i Norden. Vi er en viktig lokal rådgiver som kan tilby kunder kompetanse på et høyt nasjonalt og internasjonalt nivå.

Søk her

Kontaktpersoner

avdelingsleder Areal og samferdsel, Monica Buran +47 917 96 209 

seksjonsleder Trafikk, Tor Lunde +47 932 43 132 

Vis flere stillinger: