Senior sikkerhetsrådgiver

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

FirmaVeidekke ASA
FylkeOslo
Søknadsfrist09.05.2018

Vil du være med og lede oss inn i en fremtid uten alvorlige skader?

Veidekke søker etter senior sikkerhetsrådgiver i en nyopprettet stilling i Veidekkes sikkerhetsutvalg. Utvalget består av representanter fra hele konsernet, og mandatet er å koordinere selskapets arbeid innen sikkerhet slik at det overordnede målet om null alvorlige skader og en årlig reduksjon i totalt antall skader på 20 % kan nås.

Stillingen rapporterer til HMS-direktør og vil være en del av Veidekkes konsernstab.

Arbeidsoppgaver

Seniorrådgiveren skal lede det daglige arbeidet i Veidekkes sikkerhetsutvalg. I dette ligger det å analysere data og kartlegge organisasjonens sikkerhetsbehov, lede forbedringsprosjekter, komme med anbefalinger og utarbeide beslutningsunderlag.

Kvalifikasjoner

Du har høyere utdanning, har erfaring med forbedrings- og utviklingsprosjekter. Du er god på involverende prosesser og har jobbet bredt i større organisasjoner. I tillegg er det en fordel om du har innsikt i bygg- og anleggsbransjen eller andre relevante bransjer.

Personlige egenskaper

Du er positiv, har gode relasjonsbyggende evner, er nysgjerrig og lærevillig, analytisk, resultatorientert, selvstendig og har sterk gjennomføringsevne.

Vi tilbyr

Du blir en del av et selskap med en uformell omgangstone og et positivt, involverende og løsningsorientert arbeidsmiljø kjennetegnet av engasjement og vilje.

Veidekke har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger. Selskapets aksjeprogram gir mulighet til medeierskap.

Noe reiseaktivitet i Skandinavia må påregnes.

Kontaktperson:

Bjørn-Olav Høksnes
Partner, Detektor Executive Search
bjorn-olav@detek.no
+4795229577

Søk stilling

Vis flere stillinger: