Senior rådgiver vannkraft, bygg

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist27.10.2019

Vil du bidra med din vannkraftekspertise?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Oslo blir du en del av et sterkt vannkraftmiljø. Du vil få ansvarsfulle oppgaver i spennende og varierte prosjekter og blir et verdifullt tilskudd til en gruppe med engasjerte og hyggelige kolleger. Som seniorrådgiver får du sjansen til å påvirke fagmiljøet med kreative og bærekraftige løsninger og bidra til forretningsutvikling innen vannkraftmarkedet.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en viktig bidragsyter som prosjektleder og/eller faglig ressurs i våre oppdrag, der dine initiativ og din faglige ekspertise vil hjelpe våre kunder med å utvikle best mulige løsninger. Som rådgiver er du ansvarlig og analytisk, og med god vurderingsevne. Du setter pris på og bidrar til gode, konstruktive samarbeid, og du vil få rik anledning til å ta nye faglige steg fremover.

Dine arbeidsoppgaver

  • Prosjekt-/prosjekteringsledelse i ett eller flere prosjekter, og delta som prosjektmedarbeider i en flerfaglig arbeidsgruppe
  • Arbeid i alle prosjektfaser. Du vil utvikle design, utarbeide anbudsdokumenter, detaljprosjekterte og følge opp under bygging.
  • Tilbuds- og markedsarbeid.
  • Ansvar for markedskontakt og kundeoppfølging.

Deg og dine erfaringer

  • Du er ingeniør/sivilingeniør innen bygg/konstruksjon med minimum 10 års relevant erfaring.
  • Du har en allsidig bakgrunn som konstruktør og/eller prosjektleder, anleggsleder eller byggeleder.
  • Du har erfaring fra kraftselskap, entreprenørfirma eller rådgivende virksomhet.
  • Det vil være en fordel om du behersker relevant 3D-verktøy, slik som Revit og Autodesk.
  • Du har erfaring med å utarbeide og følge opp bygg- og anleggskontrakter
  • Du har erfaring med kompliserte spesifikasjoner fra store offentlige kunder

Kontaktpersoner:

Snorre Magnus Mossing

Gruppeleder vannkraft

+47 959 32 465

Søk stilling

Vis flere stillinger: