Senior rådgiver elektro

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist01.05.2019

Vil du være med å styrke vårt elektromiljø?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer du inn i et engasjert team, som kjennetegnes av et inspirerende og godt arbeidsmiljø med dyktige medarbeidere. Vi verdsetter hverandre og spiller hverandre gode. Ved Sweco-kontoret i Stavanger arbeider det over 100 personer, og elektro-gruppen består i dag av 11 medarbeidere. Vi er et kontor i vekst og jobber med en rekker oppgaver innen næring- og offentlige bygg, samferdsel og forsyningsanlegg. Arbeidshverdagen er variert, fleksibel og svært sosial, og med deg på laget øker kapasiteten, slik at vi kan gjennomføre enda flere prosjekter i fremtiden.

Hos oss utvikler du deg. Hos Sweco har du anledning til å vokse. Du får store muligheter til å utvikle deg innen fag-, prosjektledelse- og prosjektarbeid. Som rådgivende ingeniør elektro vil du fungere som prosjektleder og ha faglig ansvar i ulike prosjekter. Vi verdsetter kunnskapen din og ønsker at du deler den med oss. Vi søker deg som er god til å samarbeide og som motiveres av faglig utvikling. Du er systematisk og god til å planlegge fremover. Du gjør gode vurderinger og viser engasjement og har godt humør, også i krevende situasjoner.

Dine arbeidsoppgaver kan være:

  • Rådgivning og prosjektering av elektro- og teletekniske installasjoner innenfor alle typer bygg og kraft- og teleteknisk infrastruktur.
  • Teknisk byggeledelse.
  • Tilstandsvurderinger.

Dette kan du:

  • Du har en master eller bachelor innenfor elektro eller elkraft.
  • Du har minimum fem års erfaring som rådgivende ingeniør, entreprenør eller offentlig virksomhet.
  • Du har gjerne fagbrev som elektriker eller energimontør.
  • Du har god kompetanse på prosjektering ved bruk av 3D programvare.
  • Du har god kjennskap til normer og forskrifter innenfor faget.
  • Du skaper gode relasjoner til kunder og har høy kvalitet på leveranser.

Kontaktpersoner:

Olav Ekkje

Gruppeleder

+47 917 00 036

olav.ekkje@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: