Senior rådgiver elektro

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 15000 medarbeidere i Europa tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden. Sweco er Europas ledende rådgivende arkitekt og ingeniørselskap med en omsetning på EUR 1,8 milliarder. Selskapet er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist27.01.2019

Engasjementet ditt inspirerer kollegaene dine. De beskriver deg som en støttespiller, og sier du er fremoverlent og tenker nytt om fagområdet ditt.

Vi vet at du er flink

Tenk deg at du jobber i et flerfaglig og fleksibelt miljø med dyktige kolleger og høy grad av selvstyre. Du har ansvaret for å kartlegge forbedringsmuligheter og kvalitetssikre i alle ledd. Nå skal du utvikle BIM-satsningen innen tekniske installasjoner. Hvordan går du frem?

Som rådgiver elektro er du tett på beslutningene og jobber sømløst med andre fagområder i Sweco. Du er ansvarlig for prosjektering og oppfølging av elektrotekniske anlegg, og prosjektleder både en- og flerfaglige prosjekter.

Dette kan du

Kanskje er du ingeniør eller sivilingeniør, med relevant utdanning innen lavspent elektro og rundt fem års erfaring. Du skriver og snakker norsk, eller er godt i gang med å lære deg det.

Kontaktpersoner:

Odd Kristian Tøgersen

Gruppeleder

+47 415 55 544

OddKristian.Togersen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: