Senior rådgiver bygg

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist13.10.2019

Vil du utvikle fremtidens bygg?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, v arme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

På Swecos kontor i Stavanger jobber det i dag over 100 rådgivere innenfor flere ulike fagfelt . Bygg-gruppa i Stavanger har kunder blant de store totalentreprenørene , arkitektene og hos stat- og kommune. Vi jobber med profilerte og spennende prosjekt som: sykkelvelodrom, kjøpesenter, høyblokker, boligblokker, skoler og idrettshaller. Som rådgiver hos oss er du involvert i utvikling av byggeprosjekt fra tidlig idefase til ferdig prosjekt. Vi ønsker å utnytte den erfaring seniorer besitter sammen med effektive prosjekteringsverktøy og moderne styringssystem for prosjektkontroll. I Stavanger brukes både Tekla og Revit som 3D-vertøy og vi har utviklet firmatilpasninger til disse verktøyene for å effektivisere de oppgavene vi gjennomfører

I våre prosjekt inngår du i et prosjektteam satt sammen med ulik kompetanse og du som senior bidrar med din erfaring inn i den gruppa slik at prosjektet leverer det produktet som kunden forventer.

Vi søker deg som motiveres av å jobbe sammen med kunden for å nå kundens mål. Ved hjelp av din erfaring, kunnskap og sammen med Swecos sitt prosjektteam skaper vi gode bygg sammen med byggherre og entreprenør. I ditt neste prosjekt vil du alltid prøve å gjøre oppgaver: smartere, mer effektivt og lage et bedre bygg for kunden.

Dine arbeidsoppgaver:

  • fagansvar som RIB i prosjekter fra A-Å, inkludert beregninger og tegningsproduksjon, rådgivning i tidligfase på prosjekt for å finne gode konsept
  • intern prosjektledelse for RIB-oppdra g og faglig mentor for yngre medarbeidere
  • delta i tilbuds- og markedsarbeid

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen konstruksjonsteknikk
  • Du har prosjekteringserfaring fra konstruksjonsmiljø (minimum 6 år)
  • Du har god kunnskap om byggesystemer og byggdetaljer 
  • Du er fremoverlent og nysgjerrig på bruk av BIM i prosjekt

Kontaktpersoner:

Otto Klippen

Gruppeleder Byggetenikk

+47 975 61 892

Otto.klippen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: