Senior Rådgivende Byggingeniør innen Byggeteknikk

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist29.11.2020

Vil du jobbe som senior byggingeniør i et verdensledende rådgivermiljø? Kan du prosjektere komplekse bygg i tverrfaglige prosjekter? Brenner du for å ta del i og være med å utvikle nye bærekraftige byggemetoder? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

BLI DEL AV ET AV LANDETS STØRSTE OG LEDENDE FAGMILJØ INNEN BYGGETEKNIKK

COWI har ett av Norges største og ledende fagmiljø innen byggeteknikk, med over 120 rådgivere innen konstruksjonsteknikk i COWI Norge. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt. Som en del av COWI gruppen, med over 80 års erfaring, og rundt 7200 medarbeidere verden over, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen optimale team tilpasset det enkelte prosjekt. I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer.

Seksjonen for byggeteknikk i Oslo består av ca. 25 medarbeidere. Seksjonen har en jevn fordeling både med hensyn til alder og kjønn. Kombinasjonen av høyt faglig nivå, spennende arbeidsoppgaver og generell trivsel blant medarbeiderne bidrar til et godt arbeidsmiljø.

BIDRA TIL AT VI VINNER FLERE SPENNENDE OPPDRAG

Som byggingeniør i COWI får du prosjekteringsoppgaver innenfor bygg og anlegg. Du bidrar aktivt til at COWI opprettholder sin ledende posisjon og vinner flere spennende oppdrag innen bærekraftige, miljøvennlige og energieffektive bygg. Avhengig av din kompetanse og erfaring, vil du også kunne få større ansvar i prosjekter, samt ansvar for å styrke samarbeidet vårt på tvers av roller og geografi.

COWI er ledende innenfor sitt felt, fordi vi har ansatte som er ledende innenfor sine felt. I COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet, og du får delta i utformingen av fremtidens samfunn. Sammen med din nærmeste leder legger du opp en plan for din egen utvikling, og du får mulighet fra dag til dag til å bygge opp din ekspertise i så vel globale som lokale oppdrag.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

COWI er på jakt etter deg som tenker at moderne teknologi vil skape nye, smartere og mer bærekraftige løsninger i vår bransje. Du elsker komplekse, faglige problemstillinger, og synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt rause og inkluderende arbeidsmiljø. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste, og tar gjerne ansvaret som disiplinleder eller har ambisjoner om det Vi verdsetter ansatte som kan forstå kundens perspektiver, og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. Kjenner du deg igjen i dette? Da har vi lyst til å høre fra deg!

Din kompetanse:

 • Du har en høyere teknisk utdannelse innen konstruksjon/byggeteknikk
 • Du har minimum 10 års relevant erfaring fra rådgivermiljø eller annen kunnskapsbedrift
 • Du har erfaring med komplekse bygningskonstruksjoner og byggeprosjekter
 • Du snakker og skriver flytende norsk, også gjerne engelsk
 • Du er faglig trygg i din rolle og kan være en solid representant overfor våre kunder
 • Du trives med å jobbe sammen med andre
 • Du har en ryddig og strukturert arbeidsmetodikk
 • Du er nysgjerrig og oppdatert på ny kunnskap innen fagfeltet

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter i alle leder-roller, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ringe Dag Dybvik (Seksjonsleder Bygninger Oslo) på telefon +47 97036693 eller sende mail til: ddy@cowi.com.

Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang.

Søk stilling

Vis flere stillinger: