Senior prosjektledere

Kruse Smith er en av Norges ledende privateide entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet ble etablert i Kristiansand i 1935, og har i dag rundt 830 ansatte i lokasjoner langs kysten mellom Oslo og Bergen. Konsernets omsetning var i 2017 ca 3,6 mrd kroner. Kruse Smith er en innovativ og komplett aktør innen bygg og anlegg, samt bolig- og eiendomsutvikling

Fra IDÈ TIL VIRKELIGHET er vår visjon. Gjennom vår kompetanse, kreativitet og samarbeidsevne arbeider vi hver dag for å gjøre idèer om til flotte bygg som mennesker skal trives i

FirmaKruse Smith Entreprenør
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist16.01.2019

Kruse Smith Entreprenør er i sterk vekst og søker erfarne prosjektledere som kunne tenkt seg å jobbe med store og spennende prosjekter og være med å skape vekst for Kruse Smith i Stavanger

Hva kan vi gjøre for deg?

Du vil få stor faglig og personlig utvikling, innflytelse og ikke minst være en viktig person i teamet som skal ivareta våre ansatte, kunder og leverandører på en god måte i en hektisk og krevende hverdag. Du vil oppleve korte beslutningsveier i et selskap med gode verdier som vil skape et godt grunnlag for at du vil trives hos oss.

Hva er vi opptatt av?

Ledelse, organisering, bunnlinjefokus og fremdrift av prosjektene er avgjørende for å nå våre mål. Det er viktig for oss at ledelse skjer gjennom samarbeid med kollegaer og underentreprenører. Derfor kjenner du til LEAN eller inkluderende planlegging. Du deler våre verdier, samspillende, troverdig, ansvarlig og legger til rette for produksjonen gjennom å benytte våre tilgjengelige rutiner og verktøy.

Vår kompetanse i å ha fokus på det som er viktig i et prosjekt og tilpasse oss moderne arbeidsmetoder, vil gi deg mulighet til en ytterligere utvikling som prosjektleder.

Hvem er du?

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har erfaring i å jobbe med større prosjekter innenfor bygg og som deler vårt verdigrunnlag og ambisjoner. Oppgavene og ansvaret er du kjent med, men opplevelsen i å utføre dem håper vi skal oppleves som bedre og annerledes enn hva du opplever i dag.

Bransjen har høyt fokus på digitalisering og effektivisering av alle prosesser og det er viktig at du deler vår målsetning om å ta en ledende posisjon her.

Hva kan vi tilby? 

Med over 80 år i bransjen, har Kruse Smith både muskler og erfaring å tilby. Vi er en innovativ og solid aktør. Hos oss vil du bli en del av en organisasjon med høy kompetanse som legger vekt på miljø, kvalitet og effektivitet. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, ordnede arbeidsforhold og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Ta gjerne ta kontakt med leder Prosjektgjennomføring Oddvar Egelandsdal, tlf 915 76 307, for mer informasjon om stillingen.

Søknadsfrist: 16.01.2019

Søknader behandles fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: