Senior Prosjektleder

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen prosjektledelse, rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med til sammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Innen prosjektledelsesfagene har vi et utviklingsnettverk som spenner på tvers av hele Rambøll Norge, slik at du blir en del av et stort fagmiljø.

FirmaRambøll
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist31.12.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring som prosjektleder i en stilling hvor du får spille en avgjørende rolle i Rambølls suksess med å levere bærekraftige prosjekter. Hos oss får du brukt din erfaring fra byggeprosjekt i en stilling hvor du blir en del av Norges ledende prosjektledermiljø med ca. 120 kollegaer.

Rambøll og Storebrand Eiendom AS har etablert et langvarig strategisk partnerskap for eiendomsporteføljen mht. rådgivning og prosjektgjennomføring. Partnerskapets visjon er å være «En annerledes, verdiskapende eiendomsaktør for dagens og fremtidens generasjoner».

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av avdeling prosjektledelse Bergen med kontorsted i Stavanger

Som vår nye senior prosjektleder blir du en del av et bredt sammensatt fagmiljø innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse og prosjektstøttefag. Prosjektledelse er et uttalt satsningsområde i Rambøll.

Rambøll har et tett samarbeid med Storebrand i Stavanger. Som prosjektleder vil du ivareta Storebrand Eiendom AS sine interesser ved Kvadrat kjøpesenter i Sandnes og Statens hus i Stavanger. Du vil få ansvar for å følge opp byggearbeider og leietakertilpasninger. Oppdragene vil bli utført i tett samarbeid med de aktuelle prosjektenes driftspersonell.

Et sterkt prosjektledermiljø med et av landets største rådgiverteam i ryggen gir oss et unikt utgangspunkt for å levere tjenestene kunden etterspør. Våre avdelinger leverer tjenester til både offentlige og private aktører innen bygg, samferdsel og eiendomsutvikling. Hos oss vil du kunne jobbe med prosjekter gjennom alle faser.

Prosjektfaget er i endring og nye samarbeidsmodeller krever også innsikt i digitale verktøy og bærekraft i prosjekt. Tradisjonelle arbeidsprosesser utfordres, endres og effektiviseres, og som prosjektutvikler er du med og legger premissene for utviklingen av rådgivers rolle i samspill med byggherre og entreprenør.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Prosjektleder/byggeleder for Storebrands eiendomsportefølje i Stavanger/Sandnes
  • Representere Rambøll mot byggherre, rådgivere, myndigheter og entreprenør
  • Bidra aktivt i utviklingen av Rambølls rolle i samspillet mellom byggherre, entreprenør og rådgivere
  • Forstå de muligheter som digitalisering gir, og være pådriver i utvikling på dette området

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Minimum 5 års erfaring som prosjektleder for byggeprosjekter.
  • Minimum 3 års høyere utdannelse.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk.

I denne rollen er det forutsetning at du er faglig engasjert, kvalitetsbevisst, fremtidsrettet og selvstendig. Du er også ryddig, har gode kommunikasjonsevner og har integritet

Velkommen til vår markedsenhet for bygg & arkitektur

Vårt fagmiljø innen prosjektledelse i Norge er knyttet sammen i Divisjon for Project Management.

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 31.12.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne avdelingsleder Hans-Kristian Jacobsen hans-kristian.jacobsen@ramboll.no 932 04 881 eller direktør store prosjekt Roy Sletten roy.sletten@ramboll.no 902 21 266.

Søk stilling

Vis flere stillinger: