Senior prosjektleder Vind

I en tid når leveringssikkerheten på tilførselen av bærekraftig og rimelig energi er på toppen av den politiske agendaen tilbyr Rambøll intelligent rådgivning, testet gjennom mange års praktisk erfaring, som både private og offentlige kunder kan sette sin tillitt til.

Firma Rambøll Norge
FylkeFlere fylker
StedOslo eller Trondheim
Søknadsfrist05.01.2017

Vår globale forretningsenhet for fornybar energi er i sterk vekst og kan vise til svært gode resultater. Vi er for øyeblikket involvert i prosjekter i blant annet Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland. Innen onshore vind er vi ca.100 medarbeidere. Vi søker nå flere rådgivere for å styrke vår norske enhet innen dette satsningsområdet. Arbeidssted vil være Oslo eller Trondheim, men andre av Rambølls kontorsteder kan vurderes i særskilte tilfeller.

Om stillingen

Du vil bli en del av et internasjonalt ledende fagmiljø innen fornybar energi og vil jobbe med realisering av spennende prosjekter innen onshore vind. Våre kunder er både myndigheter og private selskaper. Arbeidsoppgavene vil omfatte:

  • Prosjektledelse
  • Byggeoppfølging på site
  • Oppfølging av kontrakter
  • Inspeksjoner og idriftsettelse

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har høyere utdanning innen tekniske fag og mer enn 10 års relevant erfaring. Det kreves erfaring fra vindkraftutbygging og oppfølging av kontrakter (F.eks. FIDIC og NS). Du kan vise til gode resultater og har gjerne et velutviklet nettverk. Andre viktige kvalifikasjoner omfatter:

  • Gode samarbeidsevner
  • Evne til å arbeide selvstendig
  • Løsningsorientert og serviceinnstilt
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene rundt deg.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen:

Linn Helland, Country manager, tlf. 452 96 963

Arne Fredrik Lånke, Markedsansvarlig Vind, tlf 97436562

Vis flere stillinger: