Senior prosjekteringsleder

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist01.05.2019

Bli en del av et fagmiljø i vekst

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter. Sweco Stavanger har et solid rådgiver-miljø som dekker de aller fleste fagområder. Som prosjekteringsleder er du med på å skape bo- og næringsområder der trivsel, miljø og bærekraft går hånd i hånd.

Hos oss utvikler du deg. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Du vil få arbeide i utfordrende og varierte prosjekter for myndigheter og private aktører. Vi har spennende oppdrag både lokalt og andre steder i landet. Vi søker deg som er en fremtidsrettet og nytenkende prosjekteringsleder, som viser engasjement og har godt humør - også i krevende situasjoner. Du jobber selvstendig og holder fremdrift i eget arbeid, og samarbeider også godt med andre.

Arbeidsoppgavene dine vil bestå av:

  • Lede, koordinere og styre prosjektene slik at Sweco alltid leverer på avtalt kvalitet, tid og kostnad
  • Ivareta og utvikle kundeforholdet gjennom leveranser
  • Ha ansvar for en portefølje av kunder og samarbeidspartnere.
  • Bidra til at prosjektene gjennomføres etter de rutiner og veiledere som forventes
  • Inneha et sterkt fokus på å kommunisere godt med alle involverte

Dette kan du:

  • Du har bachelor eller master innenfor relevant utdanning.
  • Du har mer enn fem års erfaring fra prosjekteringsledelse.
  • Du har god kompetanse i bruk av relevante IT-verktøy.

Kontaktpersoner:

Hilde Birkeland Sund

Gruppeleder PA

+47 90 64 38 37

hilde.sund@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: