Senior prosjekteringsleder innen samferdsel

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist08.05.2015

Prosjektadministrasjon er en egen avdeling i Divisjon Vest med vel 30 ansatte. Divisjonen forøvrig teller snart 300 dyktige rådgivere og planleggere i et tverrfaglig miljø med hovedkontor på Storetveit i Bergen. Vi er spesielt stolte av det gode arbeidsmiljøet vårt, og at vi har et stort internt kompetansenettverk som gir en ekstra styrke og fleksibilitet for oss.

PA avdelingen består av en god blanding prosjektdirektører, prosjektutviklere, eiendomsrådgivere, prosjektledere, prosjekteringsledere og byggeledere. Vi har i tillegg spisskompetanse innen plan- og bygningsloven, byggesak, byggherreforskriften, SHA, kvalitetsstyring, teknisk byggeledelse med mer. Vi leverer tjenester til våre kunder innenfor anlegg, samferdsel og bygg til det offentlige og private næringsliv.

Januar 2015 ble det opprettet ny gruppe på PA avdelingen, PA- Infrastruktur. Gruppen består per i dag av 4 medarbeidere som jobber med byggeledelse, prosjektledelse, prosjekteringsledelse og er på jakt etter nye dyktige medarbeidere til gruppen.

PA avdelingen er for tiden engasjert i prosjektutvikling, ledelse og styring av mange av de største og mest spennende prosjektene i Bergensområdet.
Noen av de største oppdragene er prosjektlederansvaret for utbyggingen av ny terminal T3 på Flesland for Avinor. Vi har ledelsen av våre tverrfaglige prosjekteringsoppdrag som nytt kontorbygg for Statoil, Visjon Sandsli, Flesland og Kvernevik VA renseanlegg for Bergen Kommune, Høyskolen på Kronstad og Bergen Museum for Statsbygg. Bare disse prosjektene representerer et samlet byggebudsjett på over 10 milliarder kroner i dagens kroneverdi.

Vi har hatt byggelederteam på Gulating for Statsbygg, og har byggeledelse av nytt barne- og ungdomspsykiatrisk senter (BUSP) for Helse Bergen.
Vi har faste kunder innen det private og offentlige i alle størrelser og typer prosjekt.

Vi er en avdeling preget av arbeidsglede og yrkesstolthet.

Arbeidsoppgaver
Ledelse av tverrfaglige prosjekteringsoppdrag innen samferdsel i alle faser av prosjektet.

Muligheter

Vi har mange store og utfordrende prosjekt. Du vil sitte tett på byggherren og ha ansvaret for å drive prosjekter fra konseptfase til ferdigstillelse av prosjektet. Til å lede prosjektene våre søker vi en erfaren prosjektleder fra samferdsel eller fra andre bransjer med erfaring fra å lede store prosjekt bestående av kunnskapsmedarbeidere. Hos oss får du jobbe i et tverrfaglig miljø med et stort internt og eksternt nettverk. Gjennom allsidige prosjekter og Sweco sitt målrettede karriereprogram har du gode videreutviklingsmuligheter og kan se frem mot en spennende og variert hverdag.

Dine kvalifikasjoner

  • Relevant utdannelse, gjerne (siv.) ingeniør med minimum 10 års erfaring fra prosjektledelse
  • Relevant erfaring, evt. lang erfaring kan kompensere for utdanning
  • Sertifisering innen BREEAM AP vil være en fordel
  • Gode lederegenskaper
  • Gode fagkunnskaper
  • Ansvarsbevisst, engasjert, motivert, utadvendt og serviceinnstilt
  • Evnen til å jobbe både selvstendig og i team.
  • Beherske norsk muntlig og skriftlig
  • Stå på humør, humor, ryggrad og moral

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Beate Amli Hagland

Avdelingsleder

99 10 20 66

beate.almli.hagland@sweco.no

Cathrine Botnevik

Gruppeleder PA- Infrastruktur

93 87 13 00

cathrine.botnevik@sweco.no

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: