Senior prosjekt- og engineeringsledere, industri

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
StedOslo/Lysaker
Søknadsfrist07.12.2014

Sweco skal styrke landbasert industrisatsing og trenger flere senior prosjekt- og engineeringsledere.

Vi har høye ambisjoner og skal vokse på industritjenestemarkedet. Vil du være med å bygge opp og være sentral i oppstartfasen, og styrke vår Industriavdeling på Vækerø/Oslo?

Vi ønsker å ansette 2-4 dyktige kollegaer med lang erfaring fra styrende roller innen industribransjen. Våre satsningsområder er landbasert offshore anlegg, gruveindustrien, metallindustrien, teknologisenter, farmasi, fiskeindustri og næringsmiddel. På Vækerø har vi primært bygg og infrastruktur kompetanse, men ønsker å utvide dette til også å inkludere fagene prosess, utstyr/mekanisk, piping, elektro/automasjon, VVS, energisystem og renseteknologi. I tillegg til ledelse, skal avdelingen utvikle seg med fagkompetanse innen de nevnte områdene ovenfor. Avdelingen vil kunne benytte tilsvarende ressursser i Mandal, Sverige, Finland, etc.

Arbeidsområder

Ledelse av våre egne oppdrag, engineeringsledelse og prosjektledelse hos oppdragsgiver innen ulike industrimarkeder. Vi er innvolvert i alt fra tidligfaseutvikling til detaljplanlegging av utførelse.

Som prosjektleder i vår avdeling vil du primært utføre prosjektledelse eller engineeringsledelse i frittstående oppdrag, men du vil også kunne ha rolle som oppdragsleder for Swecos enfaglige eller større tverrfaglige engineeringsoppdrag.

Vi har som målsetning å tilby totale prosjektteam til våre kunder der det er mulig.

Din bakgrunn og kvalifikasjoner

  • sivilingeniør (MSc) /ingeniør (BSc) med mer enn 15 års erfaring fra industri-bransjen
  • erfaring fra oppdrags-, prosjekt- eller enginneringssledelse
  • erfaring innen prosessrelaterte fag, men god byggteknisk- og infrastrukturerfaring fra industri kan også være aktuelt
  • erfaring med tilbudsarbeid
  • har et kundenettverk og er interessert i å etablere og videreutvikle kundeforhold
  • god kommunikasjonevne både med kunder og medarbeidere

Vi søker etter pådrivere, og som liker å jobbe i en oppbyggingsfase av en kompetansepool med få medarbeidere som skal utvikles til et kraftsenter innen rådgivning over flere år. Dette vil ta noe tid og tolmodighet og målrettet jobbing er viktig.

For å lykkes i rollen bør du være strukturert og selvdreven, ha god evne til å identifisere hva som er viktig og lede team mot felles mål, og du må kunne levere god kvalitet under korte frister. Du ønsker å bli en del av, og bygge opp vårt industrimiljø som skal kjennetegnes ved moderne ledelse med høy kvalitet som sikrer bærekraftige løsninger og gode økonomiske resultater.

Muligheter

Vi tilbyr deg arbeidsmulighet i et av Norges sterkeste fagmiljø med fleksible utviklingsmuligheter på tvers i organisasjonen, gode ferie-/personalordninger, karriereprogram og et arbeidsmiljø som skårer høyt på trivsel. Sweco en fremtidsrettet arbeidsplass med en tydelig bærekraftprofil, som har definert "Sustainable engineering and design" som en bærebjelke i sine tjenester og måten å jobbe på. Nå håper vi å høre fra deg!

Send oss en kort søknad eller ta kontakt med en av oss for en uformell prat.

Kontaktpersoner:

Rune Hovda

Avdelingsleder

920 841 31

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: