Senior landskapsarkitekter og arealplanleggere

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeOppland
StedLillehammer
Søknadsfrist19.01.2019

Divisjon Hedmark/Oppland har kontor på Lillehammer. På grunn av økende oppdragsmengde søker vi nå etter nye medarbeidere. Vår avdeling teller i dag 37 dyktige medarbeidere innenfor fagområdene Landskapsarkitektur, Arealplanlegging, Samferdsel, Bygg og Tekniske systemer.

Vårt kontor er et kompetent tverrfaglig rådgivermiljø som påtar seg store og små samfunnsoppdrag på alle nivå, fra tidligfase til prosjektering. Seksjon Landskap teller i dag 12 medarbeidere, derav 9 landskapsarkitekter, 2 arealplanleggere og en DAK-operatør. Vi arbeider med oppdrag i alle faser, fra konsekvensutredninger og planarbeid i store samferdselsprosjekter, til detaljprosjektering av byrom, skoleanlegg, parker og kirkegårder.

Hvem søker vi

Du har erfaring som landskapsarkitekt eller arealplanlegger og har lyst på nye utfordringer. Vi ser etter deg som liker å ta i et tak, tar ansvar og trives med høyt tempo, men som også kan sette deg ned midt i det mest hektiske og bidra til et godt og kreativt miljø. Du ønsker å være en god samfunnsrådgiver, være oppdragsleder for flerfaglige prosjekt, og delta i tilbudsarbeid. Du har en positiv holdning til at oppgavene er ulike, noe er gøy, noe er krevende, og noe er standardoppgaver. Du må ha evnen til å jobbe i flerfaglige team, og ha interesse for oppdragsledelse og kundekontakt. Synes du at denne beskrivelsen passer på deg, så passer du for oss og vi for deg.

Egenskaper og kvalifikasjoner vi verdsetter er blant annet:

  • Engasjement, selvstendighet, initiativ og evne/vilje til å jobbe i team
  • Fokus på verdiskaping – både for kunde og Rambøll
  • Interesse for å utvikle egne ferdigheter, og dele kunnskap med kollegaer
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne.

Vi søker deg som har utdanning som landskapsarkitekt eller arealplanlegger og som har erfaring fra privat eller offentlig sektor. Du bør gjerne ha ledet prosjektgrupper, og ha erfaring med aktiv kontakt med kunder. Vi ser for oss at den ideelle kandidaten har:

  • Master i landskapsarkitektur, arealplanlegging eller tilgrensende fag
  • Erfaring med planprosesser etter plan og bygningsloven, herunder utredningsarbeid og/eller erfaring fra modellbasert planlegging og prosjektering
  • Erfaring fra tidligfaseprosjekter; herunder mulighetsstudier og stedsanalyser
  • Erfaring fra tverrfaglig oppdragsledelse og/eller fagansvar i større prosjekter

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta kontakt for en prat, eller be om ytterligere informasjon om stillingen:

Seksjonsleder Landskap, Lillehammer; Sissel Røste Strømsjordet tlf. 977 79 987 sissel.stromsjordet@ramboll.no

Divisjonsleder Hedmark/Oppland, Eva Vefald Bergsodden tlf 977 79 989, eva.bergsodden@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: