Senior integrasjonsutvikler

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 13,7 mrd. og 3800 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

FirmaAF Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfrist11.05.2018

Teknologiutvikling spiller en sentral rolle i nesten alt vi gjør, både privat og profesjonelt. Mulighetene er mange og nesten ubegrensede. AF Gruppen har derfor som målsetning å være den ledende aktøren innen bransjen på innovasjon, og det miljøet i Europa som har best kompetanse på utviklingen innen vår bransje.

Vi har markert vår satsing gjennom etableringen av en egen avdeling for innovasjon og digitalisering, som sammen med vår IT-avdeling skal bidra til å drive frem nye muligheter og maksimere gevinsten ved teknologiutvikling i AF. Vi implementerer for tiden mange spennende nye løsninger, og ser at integrasjon av disse løsningene vil bli en helt sentral del av det videre digitaliseringsarbeidet. Vi søker derfor å styrke vår satsning ytterligere med en senior utvikler til vårt nye integrasjonsteam.

Muligheten

I samarbeid med engasjerte og kunnskapsrike kollegaer med både teknologi- og forretningsforståelse vil du få ansvaret for integrasjonsutvikling i AF. Du vil være en rådgiver ved etablering av nye løsninger, implementere integrasjoner mot de nye løsningene som etableres, og samtidig sikre at eksisterende integrasjoner på dagens integrasjonsplattform (Microsoft Biztalk, Microsoft Identity Management og Microsoft Azure API Management) videreutvikles og tilpasses endrede behov.

Den rette kandidaten

  • er strukturert og har sterke analytiske evner
  • er proaktiv og fremoverlent
  • har gode kommunikasjonsegenskaper
  • har sterk problemløsningsevne
  • samarbeider godt med andre

Kvalifikasjoner

  • Høyere utdanning på universitets- eller høgskolenivå
  • God teknologisk og forretningsmessig forståelse
  • Minimum 2 års erfaring med integrasjonsutvikling

Du vil bli en del av et sentralt satsingsområde i AF Gruppen med store ambisjoner. Vi tilbyr faglige utfordringer i et fremoverlent, smidig og engasjerende miljø med stor påvirkningskraft. Stillingen byr på betydelige muligheter for både kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Spørsmål om stillingen

Trond Mathiesen

IT Direktør

IT

+47 917 52 818

Jørgen Skovly

Prosjektleder Digitalisering og utvikling

Konsern

+47 934 90 047

Søk stilling

Vis flere stillinger: