Senior brannrådgiver

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist31.10.2019

Er du en sterk og kundenær brannrådgiver?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco blir du en del av en av Norges sterkeste miljø innen brann og sikkerhet. Du får bryne deg på spennende og krevende prosjekter sammen med over 50 brann- og sikkerhetsingeniører som hjelper hverandre med å oppnå faglige og markedsmessige mål. Sweco har blant annet to verdensrekorder i prosjektering av høye trehus, Treet i Bergen og Mjøstårnet i Brumunddal. Vi har flerfaglig ekspertise med fokus på brann og elektro knyttet til solcelle-løsninger, og er i tillegg engasjert i flere FoU-prosjekter der vi bidrar til fremtidens løsninger for våre kunder. Vi har også stort fokus på 3D-leveranser innenfor brannfaget. Som senior brannrådgiver får du sjansen til å påvirke fagmiljøet og utvikle gode kunderelasjoner.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en viktig bidragsyter som prosjektleder eller brannfaglig ressurs i våre oppdrag, der din spisskompetanse vil hjelpe våre kunder med å få best mulige løsninger for fremtiden. I Sweco Bergen jobber vi med tradisjonelle bygg- og anleggsprosjekter, men en stor del av vår arbeidshverdag er i større samferdselsprosjekter der tunnel for vei og bane gir mulighet for andre leveranser enn du kanskje er vant til som brannrådgiver.

Eller kanskje du vil jobbe mer med FDS-simuleringer? Vi har denne type leveranser for våre kunder, samt for våre kolleger utenfor Norge. Hos oss bruker vi risikobasert tilnærming på løsninger i sammen med våre Sikkerhetsrådgivere. Dette er utviklende for den enkelte medarbeider og gir en faglig bredde innen brann og sikkerhet som kommer kunden til gode.

Hos oss vil du bli en del av en mangfoldig gruppe med engasjerte kolleger i et fleksibelt og sosialt godt arbeidsmiljø. Du får mulighet til å bruke ditt faglige nettverk aktivt i arbeidsdagen og din faglige utvikling blir ivaretatt i egen utviklingsplan.

Dine arbeidsoppgaver

  • Prosjektering, brannteknisk rådgivning og branntekniske analyser.
  • Risikoanalyser, tilstandsvurderinger, branntekniske beregninger og simuleringer (Pathfinder, Pyrosim, AGOS og C-Fast og en rekke egenutviklede beregningsmodeller).
  • Prosjektledelse, med ansvar for å gjennomføre oppdrag fra start til slutt.
  • Markedsarbeid sammen med andre fagområder.
  • Brannfaglig bistand til andre fagområder.
  • Utarbeide og kalibrere analyser, sammen med sikkerhetsmiljøet på avdelingen.

Dette kan du

  • Du er utdannet innen brannfaget på bachelor- eller masternivå. Andre fagkombinasjoner kan vurderes om dette sammenfaller med stillingens beskrivelse.
  • Du er kjent med, og har selv utarbeidet brannkonsept og branntekniske analyser innen bygg og anlegg.
  • Du har erfaring fra rådgiver-, entreprenør- eller arkitektbransjen.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Håkon Omdal Laskemoen

Gruppeleder

+47 900 44 041

Søk stilling

Vis flere stillinger: