Selger med lederpotensiale - Oslo, Bergen, Stavanger

Kyocera Unimerco Fastening A/S er en av Europas ledende leverandører av festevektøy basert på komplette konsepter og profesjonell bruksrådgiving til byggevareindustrien. Vår fremgang og fortsatte fokus på riktige og fleksible kundeløsninger sikres gjennom et markedstilpasset og lojalt samarbeid med forhandlerledd og tett kontakt med innovative globale leverandører. I løpet av mer enn 50 år har vi utviklet markedets mest brukervennlige og effektive festeverktøy, samt markedets mest komplette og fleksible program gjennom vår varemerke «TJEP». Sortimentet består av over 75 ulike modeller trykkluft- og gassdrevne pistolverktøy samt tilhørende festemidler. Se mer på www.tjep.dk

FirmaKyocera Unimerco Fastening
FylkeFlere fylker
StedHordaland Oslo Rogaland
Søknadsfrist30.09.2014

Vi ekspanderer og etablerer nå en egen salgsorganisasjon i Norge, og søker en dyktig selger med kremmerånd og kjennskap til bransjen, som har et ønske om å være spydspissen og den førende part i etableringen og veksten i det norske markedet. Vår distribusjon i dag er gjennom forhandlere og byggevarekjeder, og vi er allerede kjente både blant forhandlere og kunder i Norge, gjennom vår tidligere distributør.

Arbeidsoppgaver

 • Vårt kundefokus og kontakt med markedet sikres ved at vår nøkkelperson stort sett tilbringer all sin tid «ute i felten», enten i forbindelse med etablering av samarbeid, som rådgiver til forhandlerleddet, eller som support direkte mot forhandlernes sluttkunder og brukere i byggebransjen. Det er derfor viktig, at du er opptatt av ekstraordinær innsats når det gjelder service og oppfølging, selv når dette krever lange dager eller reisevirksomhet i Norge og tidvis til utlandet.
 • Vi sørger for grundig opplæring i produkter og systemer, og du vil løpende kunne trekke på Kyocera Unimerco Fastenings produktspesialister, slik at du på best mulig måte kan utnytte din solide bransjebakgrunn og kjennskap til det norske markedet. Du har bakgrunn fra salg til byggevaremarkedet og til profesjonelle sluttbrukere, og det med dokumenterte, gode resultater. Du har et godt nettverk i bransjen, og ser store muligheter i å utnytte dine kontakter som et ledd i å lykkes i denne nye rollen.
 • Som Kyocera Unimerco Fastenings første norske medarbeider, blir du selvsagt involvert i alle markedsbeslutninger, og får en rekke allsidige oppgaver relatert til etableringen i Norge. Din pionerånd og gründerholdning sørger for at både de store og de mindre utfordringer håndteres effektivt og grundig.
 • Med gode resultater og ytterligere utvikling gis du muligheter når vi skal utvikle organisasjonen i Norge. Har du ambisjonene, viser evner og motivasjon til å påta deg større ansvar, vil en naturlig karrierevei kunne bli som regional salgssjef og senere leder for hele Norge.
 • Du bor sentralt i en av de større byene i Norge, som gir et godt utgangspunkt for å betjene forhandlere, besøke kjedekontorer etc.

Kvalifikasjoner

 • Du har bakgrunn fra byggebransjen, enten som utførende i tømmer eller snekkerfaget, eller som suksessrik selger til segmentet.
 • Det er avgjørende at du er godt kjent med kjedesalg relatert til denne bransjen.

Utdanningsretning

 • Bygg og anlegg

Utdanningsnivå

 • Fagskole / Fagbrev (2 år)

Personlige egenskaper

 • Har du nødvendig bransjekjennskap, og er en drivende og dyktig selger, har du potensialet til å bli vår «Nummer 1» i Norge. Ønsker du å jobbe i en seriøs og profesjonell organisasjon med høyt tempo i alle ledd og hvor arbeidsglede og kremmerånd står i høysetet, så har du det som kreves for å bli vår nye kollega.
 • Med solid bakgrunn fra salg og tilhørende gode resultater, har du allerede bevist at du både har «drive» og strukturen som kreves for å være selvgående i et nytt marked eller med nye produkter. Du trives med stor kundekrets og selve salgsutfordringen i seg selv, og vet å være robust selv når man ikke lykkes første gang.

Vi tilbyr

 • God fast lønn som matcher ditt nivå og resultater
 • Bilordning

Andre opplysninger

Reisevirksomhet: Noe reisevirksomhet må påregnes

Kontaktinfo:

Rune Feyling Rådgiver, Prime People HR Solutions AS (+47) 41 62 62 03

Søk her