Seksjonsleder VA

Rambøll er Nordens ledende samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg & arkitektur, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

Hos oss får du brukt din ekspertise til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov og er genuint nyskapende.  

Firma Rambøll Norge
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist20.04.2015

Rambøll øker sin satsning innen VA og ønsker å etablere et miljø ved vårt nye flotte kontor på Værste i Fredrikstad. Vår kompetanse er etterspurt i nært sagt alle prosjekter, og vi har behov for å ansette nye medarbeidere for å dekke etterspørselen til markedet. Vi har varierte oppdrag innen vann- og avløpsteknikk og stor tilgang på spennende oppdrag.

Er du klar for nye utfordringer?
Lei av ikke å bli hørt?
Lyst å være med å påvirke og utvikle?

Vi søker etter deg som vil være med å påvirke og utvikle kolleger. Oppgaver er knyttet til oppbygging av en ny seksjon for VA i Fredrikstad. Naturlig tilligger det også stillingen oppgaver med prosjektering og ledelse av prosjekter innen vann og avløp.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Utdannelse som sivilingeniør / ingeniør innen vann- og avløp
  • Minimum 5-10 års erfaring
  • God lokalkunnskap og godt kundenettverk
  • Evne til å arbeide i og lede team
  • Erfaring fra prosjekteringsverktøy

Rambøll tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver med kolleger for Nordens ledende samfunnsrådgiver. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode sosiale ordninger, bonusavtale, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger samt muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy (interne og eksterne kurs).

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om stillingene.

Velkommen som søker! Søk her

Kontaktpersoner

Kontorleder Lars Petter Lauritzen +47 472 89 680

Avdelingsleder VA, Atle Gulbrandsen +47 930 77 833 

Vis flere stillinger: