Seksjonsleder trafikk

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgivning, og jobben vi gjør er muliggjort av våre omkring 3000 svært kompetente og dyktige medarbeidere.

Firma Multiconsult
FylkeOslo
Søknadsfrist24.09.2020

Har du erfaring med trafikk og mobilitet og gode lederegenskaper, eller har du en lederspire i magen? Til å planlegge for fremtidens krav om bærekraftige løsninger innen trafikk og mobilitet, trenger vi nå en dyktig seksjonsleder på laget! Kan det være deg?

BLI MED Å BYGGE MORGENDAGENS BÆREKRAFTIGE SAMFUNN

Samfunnet vårt er i stor endring; byene vokser og blir stadig mer komplekse, forventningene til en velfungerende infrastruktur øker samtidig som miljø- og klimabelastningen skal minimeres. Vi ser at en effektiv infrastruktur er selve grunnlaget for en velfungerende by i morgendagens bærekraftige samfunn.

Vi skal være med å bygge morgendagens løsninger, og ønsker å være den foretrukne partner ved gjennomføring av spennende og krevende oppdrag innenfor trafikk og mobilitet. Til å lede dette arbeidet, har vi nå bruk for en fremoverlent leder for seksjon Trafikk til vårt kontor i Oslo.

I rollen som seksjonsleder vil du få ansvar for et område i stor vekst, og for ansatte med tung faglig kompetanse. Det er viktig for oss at du er oppriktig opptatt av menneskene i seksjonen, og interessert i å forstå og utvikle det mangfoldet av kompetanse vi besitter. Selv har du et motiverende og smittende engasjement, samt er nysgjerrig og lærevillig.

Som leder er det viktig at du bidrar til nødvendig samarbeid og kommunikasjon internt i selskapet. Dette innebærer å bidra til god samhandling i forretningsprosesser, støtteprosesser, samt aktuelle kompetansenettverk. I tillegg er det viktig at du har evnen til å ivareta våre kunders perspektiv, samt finne innovative, kostnadsbesparende og bærekraftige løsninger på deres utfordringer.

Relevante arbeidsoppgaver vil være:

  • Lede og styre seksjonen slik at den når de mål som er definert
  • Sikre at seksjonen har riktig bemanning og kompetanse ved å ivareta målrettet rekruttering og kompetanseutvikling
  • Delta i markedsføring og tilbudsarbeid
  • Utøve operativ personalledelse for medarbeiderne i seksjonen i tråd med Multiconsults verdier

Det er ønskelig at du som søker på denne stillingen er utdannet ingeniør/sivilingeniør, og har relevant kompetanse inne trafikk og mobilitet. Vi ønsker også at du har erfaring eller kjennskap til analyseverktøy for trafikkberegning og trafikkmodeller, samt erfaring fra kunnskaps- og oppdragsbasert virksomhet og dermed forståelse for relevante arbeidsprosesser.

DEN FORETRUKNE ARBEIDSGIVER FOR DYKTIGE INGENIØRER

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne. Er du nysgjerrig på hvorfor?
Vi har vi stort fokus på å skape en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø, som bidrar til at både du som leder og dine medarbeidere trives hos oss.

Her får du muligheten til å utvikle dine lederegenskaper i noen av de største og mest utfordrende samferdselsprosjektene i Norge, i tillegg til å ta en aktiv rolle i utviklingen av gode velfungerende team som bidrar til delt kunnskap og godt samhold. Du bli en del av et tverrfaglig miljø, hvor du får stor frihet og mulighet til å ta i bruk moderne arbeidsformer for tverrfaglig løsningsutvikling.

I dag jobber våre rådgivere med prosjekter som blant annet Fornebubanen, Fjordbyen i Lier, Bussveien i Stavanger og Ny vannforsyning Oslo. Vår prosjektportefølje gir oss en unik mulighet til å hele tiden utvikle oss, og være kompetanseledende.

Er dette jobber for deg? Ikke nøl med å ta kontakt – vi behandler søknader løpende og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med Direktør Samferdsel Stein Christiansen tlf: 99515504.

LITT MER OM OSS
Som leder for trafikkseksjonen vil du få lederansvar for 10 kompetente og engasjerte rådgivere som gleder seg til å ønske deg velkommen! Trafikkseksjonen samler kompetanse på trafikksikkerhet, trafikkvurderinger og mobilitet på Skøyen for hele Multiconsult. Seksjonen bidrar inn i store og mindre oppdrag for hele Multiconsult med stor geografisk spredning.

Søk stilling

Vis flere stillinger: