Seksjonsleder Samferdsel Trondheim

Samferdselsseksjonen består av 20 dyktige og meget hyggelige medarbeidere innenfor Veg og Bane. Seksjonen inngår i avdeling Samferdsel og Infrastruktur med totalt ca. 50 personer. På seksjonen jobber vi innenfor Veg, Jernbane, Kollektivtiltak og gang- og sykkelvegprosjekter.

Arbeidssted for stillingen er i Trondheim. Her er vi ca. 200 medarbeidere som holder til i moderne lokaler på Sluppen.

Firma Multiconsult
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist22.09.2020

Har du erfaring innen samferdsel, og en lederspire i magen? Til å planlegge for fremtidens krav om bærekraftige løsninger innen samferdsel, trenger vi en dyktig seksjonsleder på laget! Kan det være deg?

BLI MED Å BYGGE MORGENDAGENS BÆREKRAFTIGE SAMFUNN

Samfunnet vårt er i stor endring; byene vokser og blir stadig mer komplekse, forventningene til en velfungerende infrastruktur øker samtidig som miljø- og klimabelastningen skal minimeres. Vi ser at en effektiv infrastruktur er selve grunnlaget for en velfungerende by i morgendagens bærekraftige samfunn.

Vi skal være med å bygge morgendagens løsninger, og ønsker å være den foretrukne partner ved gjennomføring av spennende og krevende oppdrag innenfor samferdsel. Til å lede dette arbeidet, har vi nå bruk for en fremoverlent seksjonsleder til vårt kontor i Trondheim.

I rollen som seksjonsleder vil du få ansvar for et område i stor vekst, og for ansatte med tung faglig kompetanse innen samferdsel. Det er viktig for oss at du er oppriktig opptatt av menneskene i seksjonen, og interessert i å forstå og utvikle det mangfoldet av kompetanse vi besitter. Selv har du et motiverende og smittende engasjement, er nysgjerrig og lærevillig.

Som leder er det viktig at du bidrar til nødvendig samarbeid og kommunikasjon internt i selskapet. Dette innebærer å bidra til god samhandling i forretningsprosesser, støtteprosesser, samt aktuelle kompetansenettverk. I tillegg er det viktig at du har evnen til å ivareta våre kunders perspektiv, samt finne innovative, kostnadsbesparende og bærekraftige løsninger på deres utfordringer.

Hovedoppgaver tilknyttet stillingen vil være:

  • Delta i oppdrag eller ha rolle som oppdragsansvarlig
  • Fordele og koordinere oppgaver til medarbeiderne i seksjonen
  • Bidra til at seksjonen når økonomiske resultater
  • Delta i avdelingens og seksjonens markedsføring og tilbudsarbeid
  • Holde oversikt over oppdragssituasjonen, belegg og ledig kapasitet både for seksjonen og for enkeltpersoner
  • Personalansvar
  • Følge opp og rapportere HMS-forhold

Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Det er ønskelig at du som søker på denne stillingen har relevant høyskole eller universitetsutdannelse, og har noe ledererfaring innenfor linjeledelse, prosjektledelse og/eller personalledelse.

DEN FORETRUKNE ARBEIDSGIVER FOR DYKTIGE INGENIØRER

Multiconsult har blant flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne. Er du nysgjerrig på hvorfor?

I Multiconsult har vi stort fokus på å skape en arbeidshverdag med utviklende, interessante arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø, som bidrar til at både du som leder og dine medarbeidere trives hos oss.

Her får du muligheten til å utvikle dine lederegenskaper i noen av de største og mest utfordrende samferdselsprosjektene i Norge, i tillegg til å ta en aktiv rolle i utviklingen av gode velfungerende team som bidrar til delt kunnskap og godt samhold. Du blir en del av et tverrfaglig miljø, hvor du får stor frihet og mulighet til å ta i bruk moderne arbeidsformer for tverrfaglig løsningsutvikling.

Er dette jobben for deg? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med Avdelingsleder Synøve Aursand på telefon +47 99 00 29 60 eller epost: sya@multiconsult.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: