Seksjonsleder plan og arkitektur

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll Norge
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist05.12.2016

Avdeling Plan & Arkitektur Oslo/Fredrikstad består av 34 medarbeidere. Vi trenger nå en dyktig seksjonsleder til vårt kontor i Fredrikstad som kan lede og utvikle seksjonen videre. Stillingen innebærer personalansvar for 9 medarbeidere (landskapsarkitekter, arkitekt og arealplanleggere).

Om stillingen

Stillingen som seksjonsleder vil være i kombinasjon med faglig prosjektarbeid som oppdragsleder eller andre prosjektledelsesroller. Du vil også bidra til å tilføre relevante oppdrag til avdelingen. I tillegg blir du sentral i å sikre god oppdragsgjennomføring, samt å sørge for kvalifisert bemanning i våre oppdrag. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Medarbeidersamtaler og tilrettelegging for faglig utvikling av egne medarbeidere
  • Støtte de ansatte i deres oppdrag
  • Daglig oppfølging av de ansatte i seksjonen
  • Tilbudsarbeid og kundeoppfølging
  • Kontakt mot andre avdelinger i Rambøllsystemet

Hvem vi søker

Vi søker deg som har høyere utdannelse innenfor landskapsarkitektur, arkitektur, arealplanlegging e.l. og kan dokumentere lederegenskaper og erfaringer. Du har videre evnen til å tenke strategisk og til å ta helhetlig ansvar og arbeide gjennom andre. Andre ønskede kvalifikasjoner:

  • Tverrfaglig kompetanse og erfaring samt nettverk innen landskapsarkitektur og arkitektur
  • Interesse for og erfaring med byplanlegging er ønskelig
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Vi vil behandle søknader forløpende.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Velkommen som søker!

Kontaktperson

Avdelingsleder Jostein Øverby T 41531420

Vis flere stillinger: