Seksjonsleder Nye Bruer

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist06.01.2017

Markedsenheten Samferdsel og byutvikling er en av tre markedsenheter i Rambøll Norge med rundt 450 medarbeidere fordelt på seks fagdivisjoner. Seksjon Nye bruer er en del av avdeling Bru og Anlegg og består av 20 dyktige og dedikerte medarbeidere som leverer design og prosjektering av nye bruer. Seksjonen arbeider i prosjekter sammen med alle enhetene innenfor Samferdsel & Byutvikling, og er også en del av det internasjonale bru-nettverket i Rambøll. Blant mange spennende prosjekter nevnes Farrisbrua i Larvik og ny Varoddbru i Kristiansand.

Vi søker nå etter en seksjonsleder til å være en drivkraft i vår videre utvikling med arbeidssted i Drammen.

Om stillingen

Vårt hovedmål er å skape et fagmiljø preget av engasjement, trivsel og utvikling. Våre seksjonsledere er derfor ansvarlige for ledelse og utvikling av seksjonen i henhold til strategi og verdier. I tillegg er rollen sentral i å sikre god oppdragsgjennomføring, sørge for kvalifisert bemanning på våre oppdrag, samt sikre faglig utvikling av egne medarbeidere. Dette er en operativ lederrolle med deltagelse i prosjekter både internt og ute hos kunde samtidig med lederansvaret.

Andre viktige oppgaver vil være:

  • Følge opp seksjonens tilbudsarbeid
  • Følge opp og sikre inntjening i seksjonens oppdrag
  • Delta i avdelingens ledergruppe
  • Forankre Rambølls verdier og strategier i organisasjonen
  • Utvikle handlingsplaner for seksjonen, samt realisere og følge disse opp

Stillingen rapporterer til avdelingsleder Bru og Anlegg.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har noen års erfaring med ledelse. Du har god forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Det stilles krav til bransjeerfaring for å sikre forståelse av prosjekter og kjennskap til sentrale kunder og markedet. Den rette kandidaten har videre erfaring fra arbeid med samferdselskonstruksjoner.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Du har en mastergrad innen konstruksjonsfag
  • Du er målrettet og systematisk
  • Du er nettverks- og teamorientert
  • Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktpersoner

Divisjonsleder Bjørn Inge Rundtom +47 911 26 594 HR Business Partner Lise Toresen +47 948 47 577

Vis flere stillinger: