Seksjonsleder Grunnundersøkelser

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist15.11.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse innen geoteknisk prosjektering, kundekontakt og lederegenskaper i en stilling hvor du vil få være med på å utvikle avdeling Grunnboring og Laboratorium. For denne rollen trenger du erfaring fra faget geoteknikk samt ett ønske om å utvikle deg som leder i et tverrfaglig miljø. Er du vår nye Seksjonsleder? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Grunnundersøkelser og Laboratorium

Liker du anleggsmaskiner, logistikk, prisstrategi og utvikling av mennesker, er du den vi leter etter. Som vår nye Seksjonsleder i avdeling Grunnboring og Laboratorium blir du en del av et flerfaglig miljø av ingeniører, arkitekter og planleggere og du vil bli engasjert i mange interessante og krevende prosjekter. Geomiljøet i Rambøll er bygd opp av 5 avdelinger som jobber med geoteknikk, ingeniørgeologi, tunnel, grunnundersøkelser og laboratorieundersøkelser. Vi er i dag ca 95 medarbeidere fordelt på kontorer i hele Norge.

I avdeling Grunnundersøkelser og laboratorium er vi i dag 23 ansatte fordelt på grunnborere, laboranter, feltkoordinatorer, tegnere og geoteknikere. Vi ønsker nå å skille ut en seksjon for virksomheten vår sør i Norge. Som seksjonsleder vil du få lederansvar for 9 medarbeidere, men vi har ett stort mål om å videreutvikle og øke antallet på sikt. Våre medarbeideres erfaring spenner fra 1 til over 20 års erfaring.

Du vil bli en del av ett etablert miljø både faglig og sosialt. Våre prosjekter spenner fra små eneboligprosjekter til store veg/bane og byggeprosjekter, så vår hverdag er veldig variert.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Personalansvar for seksjonens ansatte
 • Delta i markeds og tilbudsarbeid i avdelingen og på divisjonen
 • Oppdragsansvarlig for seksjonens oppdrag
 • Oppdragsledelse og oppdragsgjennomføring
 • Planlegging, gjennomføring og rapportering av grunnundersøkelser
 • Prosjektering og rådgivning innen geoteknikk
 • Videreutvikling av våre boreteam
 • Videreutvikling av maskinpark og tjenester

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og din faglige utvikling en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre både innen geoteknikk og ledelse. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Du har master eller Bachelor med fag innen geoteknikk
 • Du har god teknisk innsikt og erfaring innen geoteknikkfaget i Norge
 • Du har minimum 5 års relevant erfaring
 • Det er ønskelig med ledererfaring eller anleggsledelse, men dette er ikke ett krav
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk

I denne rollen vil det være viktig at du ser nytten i å utvikle mennesker og systemer for å fremme arbeidsglede og prestasjoner.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 15.11.2020. Vi gjør oppmerksom på at vi behandler søknader fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt Avdelingsleder Bjørnar Kristiansen på telefon 901 79 259 eller e-post bjornar.kristiansen@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: