Seksjonsleder Geoteknikk

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist30.10.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse innen geoteknisk prosjektering, kundepleie, planlegging og lederegenskaper i en stilling hvor du vil få være med på å utvikle avdeling Geoteknikk Sør og Øst videre. For denne rollen trenger du erfaring fra faget geoteknikk samt ett ønske om å utvikle deg som leder. Er du vår nye Seksjonsleder Geoteknikk? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Geoteknikk Sør og Øst

Som vår nye Seksjonsleder avdeling Geoteknikk Sør og Øst blir du en del av et flerfaglig miljø av ingeniører, arkitekter og planleggere og du vil bli engasjert i mange interessante og krevende prosjekter. Geomiljøet i Rambøll er bygd opp av 5 avdelinger som jobber med geoteknikk, ingeniørgeologi, tunnel og grunnundersøkelser. Dette inkluderer også et eget geoteknisk laboratorium. Vi er i dag ca 90 medarbeidere fordelt på kontorer i Trondheim, Oslo, Tønsberg, Kristiansand, Bergen, Finnsnes, og Longyearbyen. Arbeidssted for seksjonslederstillingene er Oslo. I avdeling Geoteknikk Sør og Øst er vi i dag 21 geoteknikere som er fordelt på to seksjoner. Som seksjonsleder vil du få lederansvar for ca 10 medarbeidere, men vi har ett ønske om å videreutvikle og øke i antall på sikt. Våre medarbeideres erfaring spenner fra 0 til over 40 års erfaring. Og du vil bli en del av ett etablert miljø både faglig og sosialt. Våre prosjekter spenner fra små eneboligprosjekter til store veg/bane og byggeprosjekter, så vår hverdag er veldig variert

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Personalansvar for seksjonens ansatte
 • Delta i markeds og tilbudsarbeid i avdelingen og på divisjonen
 • Oppdragsansvarlig for seksjonens oppdrag
 • Oppdragsledelse og oppdragsgjennomføring
 • Planlegging, gjennomføring og rapportering av grunnundersøkelser
 • Prosjektering og rådgivning
 • Videreutvikling av faget geoteknikk ved våre kontorer

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Du er sivilingeniør/dr.ing innen geoteknikk
 • Du har god teknisk innsikt og erfaring innen geoteknikkfaget i Norge
 • Du har minimum 5 års relevant erfaring
 • Du har ønske om å få god kjennskap til BIM prosjektering
 • Det er ønskelig med ledererfaring, men dette er ikke ett krav
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også evner å samarbeide med oppdragsgivere, tverrfaglige team og egne kollegaer på en god måte. Du trives også med å utvikle andre.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 30.10.2020. Vi gjør oppmerksom på at vi behandler søknader fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt Avdelingsleder Øyvind Bredvold på telefon 93212773 eller e-post oyvind.bredvold@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: