Seksjonsleder for Project Controlling - Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeOslo
Søknadsfrist09.10.2019

Ønsker du å drive prosjektcontrolling i COWI til neste nivå? Evner du å skape verdi gjennom økonomistyring i prosjekt og ledelse av medarbeidere? COWI søker nå en initiativrik og engasjert seksjonsleder til vår seksjon for Project Controlling i Oslo.

FÅ ANSVAR FOR VIDEREUTVIKLINGEN AV ET PROFESJONELT OG DYKTIG TEAM

COWIs avdeling for Project Controlling i Norge består i dag av 10 dyktige medarbeidere i Norge og 6 i Vilnius (Litauen) som ivaretar en portefølje på rundt 4800 aktive prosjekter. Avdelingen jobber tett med prosjektledere og ledelsen i COWI Norge, de øvrige finansavdelingene i selskapet og inngår i enheten COWI Group Project Controlling som foretar økonomisk oppfølging av konsernets prosjektportefølje.

Som Seksjonsleder for Project Controlling i COWI Norge får du en sentral rolle i videreutviklingen av COWIs Project Controller funksjon. Gjennom ledelse av seksjonen vil du bidra vesentlig til en god økonomistyring og korrekt kontantstrøm i prosjektene våre, samt sikre at COWI skaper verdi både for kunder og eiere. Du vil også få ansvaret for:

 • transparent og korrekt rapportering av prosjektstatus
 • identifisering og håndtering av risikofaktorer
 • korrekt rapportering av prosjektporteføljen
 • gjennomføring av rutiner ihht. COWI policy
 • revisorkontakt i forbindelse med prosjektrapportering
 • … og ikke minst å utvikle, motivere og lede teamet av Project Controllere!

DU BEVARER OVERBLIKKET I HEKTISKE PERIODER

Vi søker deg med mastergrad i økonomi og dokumentert erfaring fra prosjekter i byggebransjen. Lengre relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende mastergrad. Du har god forretningsforståelse, og en evne til å forstå, utvikle og implementere prosesser effektivt for å sikre kvalitet i prosjektgjennomføringen.

Du kan også kjenne deg igjen i følgende:

 • Du klarer å motivere og følge opp medarbeiderne på en god måte
 • Du har en evne til å planlegge, prioritere og jobbe strukturert
 • Du har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk
 • Du er analytisk sterk og bevarer overblikket i travle perioder.
 • Du besitter en helhetlig fag- og forretningsforståelse og evner å ta gode beslutninger på bakgrunn av dette

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Tomas Bergendahl
(Group CFO)
e-post: tobe@cowi.com
tlf: +45 56402100

Vi vurderer søknader fortløpende, og vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, senest innen 09.10.19. Arbeidssted vil være Oslo. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: