Seksjonsleder for Architecture and Spatial Planning Bergen

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!

FirmaRambøll
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist28.04.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk dine arkitekturfaglige og relasjonsbyggende kvaliteter i en stilling hvor du sammen med sterke og samfunnsengasjerte arkitekter får være med på å utvikle helhetlige løsninger for en bærekraftig fremtid. For denne rollen trenger du erfaring med bærekraftige løsninger i arkitekturprosjektering. Det er også ønskelig med erfaring innen ledelse, men ikke nødvendig. Er du vår nye Seksjonsleder? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår arkitekturavdeling!

Som vår nye Seksjonsleder for Architecture and Spatial Planning Bergen blir du en del av vårt team på 18 arkitekter og 7 interiørarkitekter. Avdelingen er ung, levende, men også erfaren. Her har vi en blanding av arkitekter fra alle de tre arkitektskolene i Norge, i tillegg til arkitekter fra andre verdensdeler. I avdelingen er det takhøyde for ulike meninger og rom for god dialog. Vi søker deg som har en romlig kvalitativ forståelse og som evner å se forbi det åpenbare.

Prosjektene vi arbeider med er varierte, og innenfor ulike skalaer. Vi har den siste tiden arbeidet med Regjeringskvartalet i Oslo, nytt storstilt boligprosjekt på Nøstet i Bergen, i tillegg til flere barnehager og skolebygg, idrettsanlegg og helsebygg. Vi har også flere rehabiliteringsprosjekter, blant annet knyttet opp mot antikvariske verdier. Vi har litt av hvert!

Mange av oppgavene inkluderer helhetlige løsninger hvor arkitekter, ingeniører og tekniske fag arbeider sammen gjennom integrert design. Det er stort rom for å ha selvstendig prosjekteringsansvar og å arbeide i team.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Ledelse og ressursplanlegging med personalansvar for 7-10 medarbeidere
 • Overordnet ansvar for SØK rollen.
 • Arkitekturprosjektering, alle faser
 • Prosjektledelse og prosjektstyring
 • Markedsarbeid, prosjekt-innhenting og kundeoppfølging

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Når du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Master eller bachelor i arkitektur eller annet relevant fag
 • Erfaring som ansvarlig søker eller saksbehandling innen byggesak
 • Erfaren bruker av Archicad og/eller Revit med arbeidserfaring innenfor BIM-modellering
 • Kontraktsforståelse
 • Gode organisatoriske egenskaper
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også har god relasjonskompetanse, god kundekontakt og god forretningsforståelse, er erfaren i tverrfaglig samarbeid, er initiativrik og selvstendig og har engasjement for bærekraftig arkitektur. Vi er en gjeng faglig engasjerte arkitekter med stor arbeidsglede. Latteren sitter løst, og vi ønsker oss en kollega som ler med oss.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape samfunnsverdi.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 28.04.2019.

Har du spørsmål?

Kontakt Lillian Lotsberg avdelingsleder Arkitektur Bergen 40220773 lillian.lotsberg@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: