Seksjonsleder Elektro

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist08.10.2019

Har du noen års erfaring som rådgiver innen elektro, og har en lederspire i magen? Da kan det være deg vi ser etter! Elektroseksjonen på Skøyen har startet jakten etter ny seksjonsleder.

Vi er en seksjon med solid kompetanse, kapasitet og pågangsmot og dette har gitt oss de største og mest spennende prosjektene i hele landet.

Vi dekker de fleste av områdene innenfor elektrofaget og er rigget for store satsninger og en rivende utvikling.

Det foregår raske endringer i etterspurt kompetanse. Eksempler på dette er modellering og smarte bygg. Vi skal til enhver tid ha vinnende CV-er for ethvert prosjekt. Våre kunder er statlige, kommunale og private. I tillegg til de store tverrfaglige oppdragene kjører vi også de mindre enfaglige. Du vil være en del av et miljø med mange kompetente ledere som du kan dra nytte av. Vi har en flat struktur med stor takhøyde. Vårt brennende engasjement for faget gir oss en viktig stemme i bransjen og gode utviklingsmuligheter for enkeltmedarbeideren!

Som leder for elektroseksjonen vil du ha personalansvar for 28 kompetente og engasjerte rådgivere som gleder seg til å ønske deg velkommen!

Hvem er vår nye seksjonsleder?

Vi tror at vår nye seksjonsleder har utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør, med minimum 5 års erfaring som rådgiver eller annen relevant bakgrunn. Vi vektlegger interessen for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Hvis du er vår nye seksjonsleder så er du god til å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for Multiconsult. For å lykkes i stillingen er det behov for at du er trygg på deg selv, er god på å lytte, har kundeforståelse og ser dine medarbeidere.

Videre er det en fordel at du:

 • Har en coachende adferd og er oppriktig interessert i medarbeiderne dine
 • Liker salg og forhandlinger
 • Har gode kommunikasjonsevner som skaper tillit
 • Har tidligere ledererfaring
 • Er systematisk og har evnen til å prioritere

Relevante arbeidsoppgaver vil være knyttet til:

 • Medarbeiderutvikling
 • Marked og salg
 • Løpende drift
 • Oppfølging av prosjektportefølje

Vi tilbyr

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei – og utvikling
 • Fokus på sunn balanse mellom arbeid og fritid
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeidere, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte gruppetilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet

Kan du være den rette for oss? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Søknadsfrist: 8. oktober

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med avdelingsleder Olav Økern, olav.okern@multiconsult.no mobil: 905 90968.

Søk stilling

Vis flere stillinger: