Seksjonsleder Elektro

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeBuskerud, Vestfold
StedDrammen evt. Tønsberg
Søknadsfrist16.05.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din energi og erfaring i en stilling hvor du bidrar med å synliggjøre unike muligheter ovenfor våre kunder og utvikle våre medarbeidere. For denne rollen trenger du gode evner til å bygge gode relasjoner til våre medarbeidere og kunder og at du har en bachelorgrad eller mastergrad innen elektroteknikk eller annen relevant erfaring og utdannelse. Stillingen kan ha tilholdssted ved vårt kontor i Drammen eller Tønsberg. Er du vår nye Seksjonsleder Elektro? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår VVS og elektroavdeling

Som vår nye Seksjonsleder Elektro blir du en del av et fagmiljø med en god sammensetning av kompetanse, erfaring og mangfold. Du vil bli gitt mulighet til å utvikle fagmiljøet ytterligere og å arbeide med spennende og innovative prosjekter. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, med fokus på faglig og personlig utvikling for våre medarbeidere. Vi ser etter en person med faglig kompetanse innen prosjektgjennomføring og elektrotekniske anlegg, samt lederegenskaper som bringer frem det beste hos våre medarbeidere. Stillingen vil være i kombinasjon med faglig prosjektarbeid, tilføre relevante prosjekter til avdelingen og bidra til utvikling av våre medarbeidere. I Rambøll og i avdeling Tekniske Systemer, er vi opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Sørge for faglig utvikling av våre medarbeidere
 • Daglig oppfølging av medarbeidere i seksjonen
 • Bidra med tilbudsarbeid, markedsarbeid og relasjonsbygging til våre kunder
 • Rådgivning og prosjektering av elektrotekniske anlegg
 • Bidra med å bringe andre fagområder i Rambøll til våre kunder

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Bachelorgrad eller mastergrad innen elektroteknikk eller automasjonsteknikk.
 • Ledererfaring fra entreprenør eller rådgivervirksomhet.
 • Evne til å tenke strategisk og har god forretningsforståelse.
 • Evne til å se medarbeidere både faglig og personlig.
 • Gode lederegenskaper gjennom tillitsbasert og relasjonsbasert samarbeid.
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk.

I denne rollen vil det være en fordel om du også evner å tenke tverrfaglig og se det store bildet, samt evner å samarbeide med kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere på en god måte.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 16.05.2019.

Har du spørsmål?

Kontakt Glenn Knive, Avdelingsleder Tekniske systemer, Telefon: 97512878

Søk stilling

Vis flere stillinger: