Seksjonsleder Bygninger, Stavanger

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist07.03.2018

Søker du nye utfordringer? COWIs avdeling for Bygninger i Stavanger søker ny seksjonsleder

Vårt kontor i Stavanger er nå på jakt etter en ny seksjonsleder til avdelingen for bygninger. Seksjonen jobber primært med rådgivning og prosjektering innenfor bygninger, og omfavner i dag fagområdene VVS, elektro- og brannprosjektering. I tillegg ønsker vi å utvikle et byggeteknikkmiljø i seksjonen.

Seksjonsleder har personalansvar og er ansvarlig for medarbeidernes generelle faglige utvikling og sosial trivsel. Seksjonsleder har ansvar for seksjonens omsetning og jobbfordeling i seksjonen. Du vil jobbe tett med andre seksjonsledere og prosjektsjefer. Det forventes at en betydelig andel av arbeidstiden skal være fakturerbar mot kunde.

Ditt ansvarsområde

Som seksjonsleder blir dine oppgaver å utvikle seksjonens medarbeidere, sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse, og skape resultater gjennom våre prosjekter. Du vil utarbeide utviklings- og resultatmål sammen med øvrige ledere og seksjonen måles på faktureringsgrad. Du har også et ansvar for å gi input til avdelingssjef på strategien for kompetanseutvikling, samt å forvalte et budsjett for denne type aktiviteter. Du vil gjøre et viktig bidrag i det lokale/ regionale tilbuds- og markedsarbeidet. Vi legger vekt på teambasert ledersamarbeid på tvers av både ledernivå og geografi.

I COWI er ledelse og ledelsestrening ett av våre prioriterte satsningsområder. Vi er opptatt av å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Du er god på å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for COWI. Handlekraft, løsningsorientert, kreativ, strukturert og initiativrik er egenskaper som vil være verdifulle for å lykkes i jobben.

Kvalifikasjoner:

  • ​Interesse for å jobbe med og å utvikle mennesker
  • Relevant høyere utdanning fra universitet eller høgskole
  • Minimum 3 års erfaring fra rådgivermiljø / kunnskapsbedrift
  • God innsikt i seksjonens fagområde/ markedsområde
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk
  • Forretningsforståelse og evne til å skape resultater
  • Stor handlekraft og gjennomføringsevne
  • Lederutdanning og -erfaring er ønskelig

Kontaktpersoner:

VP Bjørn Instanes, Epost: BI@cowi.com, Tlf: 905 13 603

Søk stilling

Vis flere stillinger: