Seksjonsleder Byggeteknikk

AFRY i Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske AFRY-konsernet, som er et internasjonal ingeniør-, design- og rådgivningsselskap. Selskapet utvikler digitale, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. AFRY har 17.000 dedikerte eksperter innen infrastruktur, industri og energi, over hele verden som jobber for å skape bærekraftige løsninger for fremtidige generasjoner.

Making Future

Firma AFRY Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist07.09.2020

Vårt miljø på byggteknikk i Trondheim søker etter en ny seksjonsleder. Som seksjonsleder er du med på å legge strategi for seksjonens og avdelingens markedsarbeid, samt legge til rette for seksjonens videre vekst.

Seksjonsleder er ansvarlig for seksjonens resultat, ressursbruk og kompetanseutvikling. Det er en operativ rolle, hvor du vil jobbe aktivt i prosjekter i tillegg til å utøve ledelse.

Du vil få ansvar for:

  • Lede og bistå i tilbudsarbeid
  • Kundekontakt med oppdragsgivere
  • Koordinering med rådgivere, arkitekter og entreprenører
  • Samarbeide tett med alle lokasjoner i firmaet og øvrig ledelse i AFRY
  • Personalansvar for seksjonens medarbeidere

For å lykkes i rollen må du være engasjert, omgjengelig og opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø. Du er en lagspiller som liker å bygge relasjoner med både kollega og kunder. Som seksjonsleder i AFRY vil du være en positiv ressurs for ledergruppen, og innenfor fagfeltet i firmaet generelt.

Du har høyere utdannelse som ingeniør med spesialisering innen byggfag. Du har flere års arbeidserfaring med rådgivning, prosjektering eller tilsvarende roller. Erfaring med beregning- og tegneprogramvarer er en fordel. Du har gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.

Hos AFRY har vi et tverrfaglig og kompetent fagmiljø med gode muligheter for personlig utvikling. Vi tilbyr deg en selvstendig og fleksibel stilling med stort ansvar og gode påvirkningsmuligheter i et miljø med raske beslutningslinjer.

Ikke klar for å lede andre?

Vi har flere spennende muligheter for deg som ønsker å utvikle deg i en mer faglig retning.

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte Rune Levang på telefon 922 37 697 eller på e-post rune.levang@no.experis.com.

Søk stilling

Vis flere stillinger: