Seksjonsleder Bane

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist20.01.2020

Rambøll Norge har vunnet flere større jernbaneprosjekter det siste året som Arna – Stanghelle (reguleringsplan og teknisk detaljplan), Nykirke – Barkåker (totalentreprise jernbaneteknikk), Hensetting Østfoldbanen og kryssingsspor Løten og Kirkenær, og er den ledende rådgiveren på jernbane i Norge. Vi ser en videre vekst i oppdragsmengden de kommende årene og søker i den anledning etter flere dyktige medarbeidere.

For å styrke vår satsning på jernbane i Midt- og Nord-Norge søker vi seksjonsleder til våre Bane seksjon i Trondheim. Stillingen vil rapportere til avdelingsleder Bane, og vil være ansvarlig for utvikling av seksjonen i henhold til strategi og fokusområder. I tillegg blir stillingen sentral for å sikre kvalifisert bemanning til seksjonen og god gjennomføring av våre oppdrag i henhold til Rambølls kvalitetssystem. Andre viktige oppgaver vil være:

 • Delta i avdelingens ledergruppe som tar operative og strategiske beslutninger for avdelingen
 • Personalansvar
 • Forankre Rambølls verdier og strategier hos medarbeiderne
 • Sikre faglig oppdatering og utvikling
 • Markeds- og tilbudsarbeid
 • Deltagelse i prosjekter både ute hos kunde og internt.

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse innen fagområder knyttet til både ledelse og jernbane og/eller sporvei, dine språkferdigheter, din reiselyst, og samarbeidsvilje i en stilling hvor du kan bruke og utvikle ditt spesialfelt innen både ledelse og jernbane. Er du vår nye seksjonsleder i Trondheim? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Bane-avdeling

Som vår nye Seksjonsleder blir du en del av avdeling Bane hvor du vil lede en av 4 seksjoner. Disse dekker fagene Signal, prosjekteringsledelse, RAMS, spor, kapasitet, tele og tverrfaglig jernbaneteknikk. Seksjonen i Trondheim er tverrfaglig og består av kvalifiserte og høyst motiverte medarbeidere.

Vi søker deg som er:

 • En engasjert Master/Bachelor med noen års erfaring fra både jernbane og personalledelse
 • Resultatorientert og jobber både strukturert og målrettet
 • Markeds- og forretningsorientert
 • Drives av lysten til å nå mål sammen med dine kollegaer og medarbeidere
 • Utadvendt med positiv holdning til mennesker og har et bredt kontaktnett i bransjen.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Master/Bachelor innen relevante tekniske fag
 • Erfaring fra infrastrukturprosjekter, helst innen bane
 • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk, gjerne også tysk.

I denne rollen vil det være muligheter for også å jobbe internasjonalt

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Til dette har vi også fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Samferdsel og Byutvikling i Norge teller 450 medarbeidere. Vi har divisjoner innen Veg, Bane, Geo, Byutvikling, Bru og Konstruksjon og Infrastruktur.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 20.01.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Ørjan Lydersen, Avdelingsleder Bane. Tlf. 93006451

Søk stilling

Vis flere stillinger: