<p>Med denne batteridrevne regnsvannspumpen kan hageeiere utnytte regnvannet. Den kan brukes til å pumpe opp vann fra for eksempel en tønne og kan enkelt kobles til en slange med dusjpistol eller spreder.</p>Denne batteridrevne gressklipperen passer godt til små hager med plener på inntil 50 kvadratmeter.Med det nye solcelledrevne vanningssystemet AquaBloom kreves verken tilgang til kran eller strøm. Settet inneholder en vannsugepumpe, en kontrollenhet for å angi vanningstider, ledninger for dryppvanning og et solcellepanel som drifter hele systemet.Med denne kranadapteren kan man enkelt koble vannslangen direkte til kjøkkenkranen eller andre kraner innendørs. På den måten blir det lettere å vanne store planter inne eller planter som står på balkongen.

Satser på solcelle- og batteridrevne hageredskaper

Nå kan du få alt fra solcelledrevne vanningssystemer til batteridrevne minigressklippere som er like lett å håndtere som en håndstøvsuger.

Det kommer stadig nye og smarte løsninger for redskaper og utstyr til miljøvennlig og effektivt hagebruk.

Og nettopp klima er i fokus når når Gardena lanserer årets hagenyheter. Ifølge en pressemelding fra hageredskapsprodusenten er produktene solcelle- og batteridrevet. Med smarte løsninger som sparer både tid og miljø, skal produktene gjøre hagearbeidet enklere og mer ressurseffektivt.

En av vårens nyheter er en batteridreven gressklipper for små hager, som skal være like lett å håndtere som en håndstøvsuger.

En annen er et solcelledrevet vanningssystem hvor det ikke er nødvendig med tilgang til kran eller strøm.

En tredje er en adapter til innekran hvor du kan koble på hageslangen for å vanne inneplanter eller på balkong og terrasse.