Sandvik lanserer tre nye konknusere i 800i-serien. Foto: Sandvik.

Sandvik lanserer tre nye konknusere

Sandvik 800i-serien med tilkoblete konknusere utvides med tre nye modeller. Alle levereres med det nye Automation and Connectivity System (ACS) som standard.

Konknuserne i den nye Sandvik 800i-serien har fått mekaniske oppgraderinger, tillkoblingsmuligheter, avansert automatisering og ombyggingsfunksjoner som gir høy ytelse, maksimal driftstid og høy holdbarhet til lavest mulig kostnad, skriver Sandvik i en pressemelding.

De tre nye modellene CH830i, CH840i og CS840i kan kobles til My Sandvik slik at serviceledere og operatører får informasjon som gjør dem i stand til umiddelbart å oppdage muligheter for forbedring og øke maskinutnyttelsen.

800i-serien er utstyrt med det nye Automation and Connectivity System (ACS) som standard. Systemet overvåker og optimaliserer knuser-egenskapene kontinuerlig og kontrollerer smøresystemet.

Slitedeler er boltet istedet for sveiset, så et bytte går 90 prosent raskere. Overtrykkssystemet holder støvet ute og offline filteret gir renere olje og opptil fem ganger lengre levetid, ifølge Sandvik.

Modellene i 800i-serien kan kjøpes som en helt ny knuser eller som en Sandvik Reborn-løsning hvor man erstattter den eksisterende knuseren og gjenvinner eksisterende materiale og infrastruktur. En slik plug and play-installasjon minimerer forstyrrelser og maksimerer produktiviteten, samtidig som du reduserer kostnadene med opptil 40 prosent sammenlignet med et komplett knusesystem, skriver Sandvik i meldingen.