Samles rundt ny kaptein

Den tiende Nordbohuskatalogen med 42 nyutviklede eneboliger samt nytt komplett byggsystem er blant høydepunktene når boligkjeden samles til Storting.

Rammen på Løvebakken er allerede sprengt da 250 representanter for kjeden og et fulltallig leverandørkorps samles i Trondheim til helgen.

Selv om Per Arne Bakken (47) formelt har vært Nordbohus-sjef i vel en uke, er det først på Stortinget han vil bli overrakt kapteinsuniformen av Finn Hjulstad som har vært lederen siden starten i 1985.

I tillegg til spennende eneboliger, ny TEK og kokebok for Nordbohus byggemetode skal forsamlingen underholdes og inspireres. Årets trekkplaster er verdens mestvinnende alpinist, Kjetil Andre Aamodt. Han skal gi tilhørerne sine beste råd basert på en kullsviertro på seg selv, fremtiden og egne ferdigheter.

Også mister Stabæk, Ingebrigt Steen Jensen, er verdt å låne øre til selv om det går litt trådt på fotballfronten for tiden.

For øvrig lokker kjeden med trøndersk festkultur.

Per Arne Bakken signaliserer at Nordbohus skal foretrekkes og anbefales for attraktive hus, for et bredt utvalg, for et skikkelig håndverk samt for en høy teknisk kvalitet.

- Spredt og lokalt eierskap fungerer meget bra når det er samlet under sterk, klar og felles identitet. Verdiene skapes av lokale bedrifter, og det er der de hører hjemme. Selvstendige entreprenører og byggmestre vil ha et bedre liv innenfor Nordbohus enn utenfor, avslutter han.