Administrerende direktør i ABK Daniel Kristensen (fra venstre), Energiverket-direktør Richard Granskogli og Gøran Andersen. regionsansvarlig ABK. Foto: Energiverket

Salgstrofé til Energiverket

Energiverket AS har vunnet prisen «Mest salg NIBE 2017».

Det skriver Energiverket i en pressemelding.

Prisen er gitt av det europeiske og nord-amerikanske energikonsernet NIBE, som omsatte for over 12 milliarder kroner i fjor. Energiverket ble også nylig tildelt Klimaprisen fra Enova for året 2017. Dette er andre år på rad at selskapet fikk prisen.

Energiverket leverer løsninger innen varmepumper for vannbåren varme, ventilasjonsvarmepumper og solenergi. Selskapet har spesialisert seg på utskifting av oljefyr med bergvarme- og luft/vann-varmepumpe, installasjon av varmesentral i nye og eksisterende boliger med og uten vannbåren varme, heter det i pressemeldingen.

Administrerende direktør Daniel Kristensen i ABK, den norske importøren av NIBE, gratulerer Energiverket med den nye prisen.

– Det Energiverket har fått til de siste årene, har vært veldig morsomt å følge med på. De har spesialisert seg, jobbet knallhardt og bygd stein på stein, noe som nå resulterer i at de er den største forhandleren i Norge. Vi gratulerer så mye med prisen, sier Kristensen.

I takt med at Enova har doblet pengestøtten til de som faser ut oljefyren i 2018, har også salget økt for Energiverkets del, heter det i pressemeldingen.

Hittil i år har avdelingene samlet sett opplevd en firedoblet salgsøkning sammenlignet med fjoråret, skriver Energiverket i meldingen.

– Denne økningen betyr også at vi ansetter en rekke nye kollegaer innenfor ledelse, kundebehandling og montasje. Bare de siste ukene har vi ansatt tre erfarne rørleggere og to kunderådgivere, mens vi i Drammen nå nylig har utlyst den spennende stillingen som daglig leder. Stillingen har åpnet seg på bakgrunn av at dagens leder går over til nye oppgaver i konsernet, sier Richard Granskogli, administrerende direktør i Energiverket.