Salgssjef Tekniske Tekstiler

Protan produserer PVC takbelegg og membraner ved produksjonsanlegg i Norge og Polen. Konsernet har hovedkontor i Drammen, har ca. 700 ansatte og omsetter for over 1 milliard kroner. Mer enn halvparten av omsetningen er utenfor Norge. Produktområdene er tak - og membransystemer, Ventiflex® ventilasjonsrør for tunneler og gruver, tekniske tekstiler for blant annet lagerhaller, oljelenser og tunnel duk. Protan har takentreprenører i alle nordiske land som er ledende i sine lokale markeder. I Norge er Protan markedets største takentreprenør. Konsernet er i vekst, driver lønnsomt, har stabilt eierskap og er langsiktig i sin satsning.

FirmaProtan
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist02.11.2014

Som Salgssjef Tekniske Tekstiler har du ansvar for salg og produktoppfølging av PVC-belagte tekstiler til bedriftskunder innenfor ulike bransjer. Protan er en betydelig leverandør av dukkledninger i PVC til ulike formål. Disse brukes i plasthaller over hele verden, eksempelvis flyhangarer, idrettshaller og nødhjelpstelt. Vi leverer også PVC-kledninger til oljelenser, RIB-båter, fiskeindustri, landbruket, fjellhaller og veitunneler. En stor del av våre leveranser er skreddersydd til våre kunder, og som Salgssjef Tekniske Tekstiler vil du ha et utstrakt samarbeid med kunder i flere land.

Du har solid erfaring med B2B salg, er en god relasjonsbygger og kommuniserer godt på både norsk og engelsk. Du har kommersiell forståelse, kjennskap til industriproduksjon, og gjerne erfaring med produktutvikling. Som person er du løsningsorientert, strukturert og liker å skape resultater. Du evner å foreta selvstendige vurderinger og kommuniserer med overbevisning og gjennomslagskraft.

Vi tilbyr en utfordrende og selvstendig rolle i et velrenommert firma med lange tradisjoner. Protan er preget av innovasjon og utvikling, og leverer tekniske tekstiler til kunder over hele verden. Med Norden som salgsområde må du trives med å være på reise, da 2-3 reisedager i uken må påberegnes. Arbeidssted er ved hovedkontoret i Drammen.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Sverre Palm, tlf. 975 59 039 eller Veronica Larsen, tlf. 975 59 027. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 2. november. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: