Salgsleder, egen varekanal

BYGGMAKKER er en av Norges største byggevarekjeder og omsatte i 2013 for ca 5 milliarder kroner. Byggmakker er eid av finske Rautakesko som er Europas 5.største byggevarekjede. Vi har ca. 86 utsalgssteder over hele landet og selger til både forbrukermarkedet og proffmarkedet. Byggmakkerkjeden har ca. 2500 ansatte. Vårt hovedkontor ligger på Langhus i Akershus.

FirmaByggmakker Handel
FylkeAkershus
StedLanghus
Søknadsfrist08.10.2014

Nysalg – Relasjonsbygging – Forhandleddet – Proff

Som Salgsleder har du ansvar for salg og produktoppfølging av egne merker til alle Byggmakker varehus i Norge. Du skal jobbe med oppsøkende salg mot varehus, sørge for at varene er tilfredsstillende eksponert, koordinere og gjennomføre kampanjer. Du vil være en nøkkelrolle i oppbyggingen av egen varekanal og ha utstrakt kontakt med forhandlerleddet. Salgsleder for egen varekanal er et viktig bindeledd mellom varehusene og hovedkontoret i Byggmakker Handel.

Vi søker deg som har minimum 4-5 års salgserfaring fra retail og kjedevirksomhet. Du kan vise til solide salgsresultater og erfaring med å bygge relasjoner med nye kunder. For å lykkes hos oss må du ha driv, energi og utholdenhet. Videre må du være løsningsorientert og evne å foreta selvstendige vurderinger. Du har solid kommersiell forståelse og formidler budskap på en troverdig og engasjerende måte.

Vi tilbyr en variert og selvstendig jobb i en av landets største byggevarekjeder. Du vil ha en sentral rolle i oppbyggingen av egen varekanal i Byggmakker. Du må trives med å være i tett dialog med våre butikker og mye på reise, da det er utstrakt reisevirksomhet i rollen. For riktig person tilbyr vi gode utviklingsmuligheter.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Veronica Larsen, tlf. 975 59 027. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 8. oktober. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: