Salgsingeniør Waterproofing

Sika er et sveitsisk konsern med en ledende posisjon innen produksjon og utvikling av bygningskjemikalier for produkter til liming, tetting, demping, forsterkning og beskyttelse i bygg-, marine- og bilindustrien. Sika har datterselskaper i mer enn 100 land globalt og ca. 200 fabrikker. Våre 18.000 ansatte genererte i 2017 en årlig omsetning på ca. 50 milliarder kroner. Sika Norge er lokalisert på Lahaugmoen utenfor Oslo, og har anerkjente merkevarer som Sika, Casco og SCHÖNOX, med et omfattende sortiment av markedsledende produkter. Du kan lese mer om disse på: www.sika.no - www.schonox.no - www.casco.no

FirmaSika Norge
FylkeAkershus
StedSkjetten
Søknadsfrist25.04.2018

Vi styrker laget: Salgsingeniør Waterproofing!

I denne rollen skal du definere og identifisere aktuelle konsulentvirksomheter, byggherrer og spesialentreprenører og iverksette aktiviteter for å få Sika sine løsninger beskrevet og anvendt i vanntettingsprosjekter. Med vanntetting menes her hovedsakelig vanntetting av betongkonstruksjoner (engineered Waterproofing). Du skal utvikle Waterproofing mot prosjektmarkedet gjennom målrettet og strukturert bearbeiding av beskrivende ledd gjennom teknisk rådgivning. I tillegg skal du jobbe med salg og kontakt med entreprenør og under- entreprenør samt oppfølging av prosjekter. Salgsingeniør Waterproofing rapporterer til Head Project Management.

Vi søker nå kandidater som har:

  • Fortrinnsvis ingeniørutdannelse, erfaring innen byggeteknisk kan kompensere dette.
  • Erfaring fra å ha jobbet mot entreprenører.
  • Erfaring fra å ha jobbet mot beskrivende ledd.
  • Nettverk i bransjen.
  • Byggeplass-erfaring.

Som Salgsingeniør er du god på gjennomføring, og etterlever Sika sine regler og prosedyrer. Du utfører også planer med engasjement og utholdenhet, og evner å oppnå kvalitetsmessig gode resultater. Vi ser etter deg som er god på nettverksbygging, og evner å bygge nyttige nettverk og er i stand til å bruke dem til å nå dine mål. Vi ser for oss at du også er analytisk, slik at du raskt forstår komplekse spørsmål og problemer samt at du foretar sunne og rasjonelle vurderinger. Vi forventer at du evner å kommunisere på en klar, presis og strukturert måte. Du må snakke med autoritet og overbevisning, samt presentere ditt budskap på en effektiv måte. Du samarbeider konstruktivt og godt med andre, deler din kunnskap, erfaringer og informasjon, samt støtter andre for å nå teamets mål. Du handler på eget initiativ, får ting til å skje, og aksepterer ansvar for dine egne resultater.

I Sika vil du oppleve å komme inn i et internasjonalt miljø, i et selskap i vekst, med store muligheter for egen utvikling. Du blir en del av et nyetablert spennende team hvor det satses. Du vil få jobbe med å realisere et stort potensiale gjennom sterke etablerte merkevarer hos den globale markedslederen. I Sika er det store utviklingsmuligheter, gjennom internasjonalt nettverk, med muligheter for en internasjonal karriere.

Sika har gode pensjons og forsikringsordninger. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte vår rådgiver i Agilium Worldwide Norway, Jørn Helle, på tlf: 905 13 072.

Kortfattet søknad med CV sendes via www.awn.no – ledige stillinger innen 25. april. AWN innestår for konfidensiell behandling av alle henvendelser inntil nærmere avtale, også overfor vår oppdragsgiver.

Vis flere stillinger: