Salgsingeniør VVS – Trøndelag

Xylem Water Solutions er Norges største spesialfirma i pumping. Vi er 130 ansatte fordelt på 9 filialer med hovedkontor i Oslo. Xylem er markedsleder i områdene kommunalt VA, bygg/anlegg og havbruk, og vi har i tillegg store markedsandeler innen VVS og industri. Firmaet startet i Emmaboda, Sverige i 1901, og er i dag en ledende produsent og leverandør av senkbare pumper og omrørere med tilhørende styringssystemer. Produktene benyttes i hele verden til vann- og avløpsanlegg, for vanning, til drenering og innen ulike industriprosesser. På verdensbasis har Xylem over 12 500 ansatte og en omsetning på 50 milliarder kroner. Verdiene våre er Respekt, Ansvar, Integritet og Kreativitet. Vi er både kvalitets- og miljøsertifisert. Xylems varemerker omfatter blant annet: Flygt, Vogel, Lowara, Godwin og Sanitair.

FirmaXylem Water Solutions AS
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
SøknadsfristSnarest

Vi er i vekst og til vår filial i Trondheim søker vi etter

Salgsingeniør VVS – Trøndelag

Vi søker etter en markedsorientert og faglig dyktig medarbeider hvor arbeidet vil bestå av salg, tett oppfølging og besøk hos VVS Grossister, frittstående rørleggere med og uten butikk, kjedemedlemmer, arkitekter, byggherrer og konsulenter i Trøndelagsfylkene.

Du vil selv komme til å planlegge og ha stor innflytelse på din egen hverdag. Det stilles derfor store krav til selvstendighet, initiativ, samarbeidsevner og resultatorientering. En del reiseaktivitet må påregnes.

Dine kvalifikasjoner:

Relevant teknisk bakgrunn, gjerne Ingeniør VVS eller Maskin, Teknisk Fagskole eller utdannelse som rørlegger. Om du har salgs- eller og/eller markedsføringsutdanning i tillegg er det positivt. Du bør ha god erfaring fra VVS-bransjen eller andre tilliggende bransjer. Det er positivt om du har tidligere salgserfaring, men intet krav. Du er strukturert og har god ordenssans. Du er pliktoppfyllende, etterrettelig og har et godt humør. Du kan samarbeide godt og skape gode relasjoner med våre kunder, samarbeidspartnere og dine kollegaer. Videre er du fortrolig med PC som arbeidsverktøy og har grunnleggende ferdigheter i presentasjonsteknikk. Du vet å prioritere godt og tenke langsiktig med ditt arbeide.

Vi kan tilby deg:

En jobb i et selskap med solide fagkunnskaper, verdensledende produkter og dyktige kolleger. Videre vil du få:

• Selvstendige og utfordrende arbeidsoppgaver med bred kontaktflate, store

påvirkningsmuligheter og ansvar

• Gode muligheter for utvikling i et høykompetent og internasjonalt miljø

• Godt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø

• Oversiktlig selskapsstruktur og korte beslutningsprosesser

• Konkurransedyktige betingelser

• En spennende og solid arbeidsplass, med gode karrieremuligheter i en herlig bransje

i vekst og endring.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt Solér Executive AS ved Aasmund Setsaas på 917 06 467. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Vi imøteser din søknad med CV til post@soler.no. Merk søknaden " Salgsingeniør VVS – Trøndelag 22051". Søknadsfrist: Snarest

Vis flere stillinger: