Salgsingeniør/KAM for Oslo og Akershus

Global aktør med lokal forankring

Frico er den ledende produsenten av luftporter, varmestrålere og varmevifter i Europa, og vi er representert i 70 land via datterselskaper eller distributører. Hovedkontoret ligger i Sverige, og selskapet er en del av Systemair, et av de ledende konsernene innen ventilasjon. Det aller meste av produksjonen vår foregår i Sverige og ved andre ISO-sertifiserte produksjonsenheter i Europa. I tillegg har vi strategisk plasserte varelagre flere steder i Europa.

ISO-sertifisert

Frico er sertifisert i henhold til kvalitetsstyringssystemet ISO 9001. Det betyr at vi har et effektivt system for kvalitetssikring og jobber kontinuerlig for å bli enda bedre.

www.frico.no

Firma Frico
FylkeOslo
Søknadsfrist03.12.2016

Vi søker deg som har en solid faglig bakgrunn innen et eller flere av fagfeltene elektro, VVS, maskinteknikk eller har annen lignende relevant teknisk utdanning.

Du må trives med å være på farten for å veilede og bistå kundene innen tekniske løsninger for energibesparing og godt inneklima.

Frico samarbeider tett med elektrikere, rørleggere, ventilasjonsentreprenører, eiendomsaktører og disse bransjers rådgivende konsulenter og grossister.

Vi har en god markedsposisjon som vi ønsker å forsterke ytterligere. I dette arbeidet inngår tett oppfølgning av våre største kunder, og i stillingen vil det inngå KAM ansvar for flere av disse.

Frico er en del av Systemair AB konsernet med en omsetning på 6 milliarder. I konsernet inngår også de ledende norske inneklima spesialistene Systemair AS, Reftec AS og Menerga AS. Frico Norge omsetter for ca. 50 mill årlig, og holder til på Bryn i Oslo.

Stillingen er basert på at hovedvekten av arbeidsdagene tilbringes med kundeoppfølgning utenfor kontoret. Hovedmålgruppene vi jobber ovenfor i vår daglige oppsøkende virksomhet er de som beskriver, installerer og distribuerer vårt utstyr. Deltagelse på fagmesser er også en viktig del av jobben. Det må påregnes ca.15 overnattingsdøgn årlig.

I jobben inngår også prosjektering og tilbudsregning, samt teknisk support. Back office funksjon for disse oppgaver finnes hos Frico AS i Oslo.

Vi tilbyr en spennende jobb i en bedrift i vekst, gode kollegaer hvor hjelp og støtte aldri er langt unna, konkurransedyktige lønns og forsikringsvilkår, samt firmabilordning.

Kontaktpersoner:
Arvid Brandmo, IMPACT AS
mob: 913 99 801

Søk stilling

Vis flere stillinger: