Salgs- og markedssjef

Mestergruppen eier de norske byggevarekjedene XL-BYGG, Byggtorget, Ski Bygg og Sentrum Bygg med til sammen rundt 220 byggevareutsalg over hele landet, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus og Blink Hus med mer enn 300 medlemsbedrifter. Mestergruppen eier videre byggevarekjedene XL-BYGG, Bolist og Järnia i Sverige med til sammen rundt 280 byggevareutsalg. I tillegg driver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester gjennom Mestergruppen Arkitekter. Gruppen er en av landets største hytteprodusenter, med kjente merkevarer som Saltdalshytta og Røroshytta i porteføljen samt en ledende takstol- og precut-produsent gjennom Pretre.

Mestergruppen har Ferd AS som sin største eier, men også medlemmer av de ulike kjedene utgjør en betydelig del av konsernets aksjonærer. Ferd er et familieeid investeringsselskap som satser på verdiskapende eierskap i virksomheter og finansielle investeringer. Omsetningen til Mestergruppen er på rundt 14.0 milliarder kroner.

FirmaMestergruppen Eiendom
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Mestergruppen er gjennom sine huskjeder Norges største boligbygger. Med Mestergruppen Eiendom skal konsernet bli en av Norges ledende og mest innovative boligutviklere. Vi søker en erfaren og kommersielt orientert salgs- og markedssjef, som får ansvar for å bygge opp og implementere strategi og prosesser for salgs- og markedsarbeidet, samt å utvikle Mestergruppen Eiendoms kundereise.

Mestergruppen Eiendom AS er et heleid datterselskap av Mestergruppen AS, som med 14 milliarder i omsetning er et av Norges største og raskest voksende konsern innen byggevarehandel, huskjeder og eiendomsutvikling. Største eier i Mestergruppen er Ferd AS. I år vil virksomhetene i Mestergruppen igangsette i underkant av 4000 boliger. Strategien er å øke aktiviteten ytterligere gjennom økt fokus på boligutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom AS.

Mestergruppen Eiendom fokuserer på utvikling av store og mellomstore boligprosjekter i og omkring de store byene i Norge. Med prosjekter innenfor rekkehus, flermannsboliger og leilighetsbygg sikrer Mestergruppen Eiendom en bred og spennende portefølje med mange muligheter. Se www.mestergruppeneiendom.no for mer informasjon.

Som vår salgs- og markedssjef vil du gå inn i en nyopprettet stilling med ansvar for å utvikle vår markedsstrategi samt konsepter for salg og markedsføring av boliger. Salgs- og markedssjef er i tillegg ansvarlig for å utvikle og implementere MGEs kundereise, og vil være sentral i utviklingsprosjekter med støtte til prosjektsjefer/-ledere med planlegging og oppfølging av markeds- og salgsaktiviteter i de ulike prosjektene.

Viktige oppgaver vil være:

 • Utvikling av strategi og konsepter for markedsføring og salg av boliger. Dette inkluderer blant annet utarbeidelse av designmaler for prospekter, annonser osv.
 • Utvikling og implementering av MGEs kundereise. Dette innebærer blant annet strategi og konsepter for kjøpsprosess, tilvalg og tilvalgshåndtering, oppfølging av boligkjøpere, befaringer og overlevering.
 • Kartlegge og analysere behov og ønsker hos ulike kjøpergrupper
 • Kvalitetssikre markedsføringsmateriell
 • Delta med markedsvurderinger ved tomtekjøp, regulering og rammesøknad, og støtte prosjektene i spørsmål relatert til salg og markedsføring.
 • Kvalitetssikre at prosjekter som utvikles treffer markedet blant annet på boligmiks, konsept og tidspunkt for salgsstart
 • Kontrahering og oppfølging av prosjektmeglere
 • Følge opp prosjektenes boligsalg, og iverksette tiltak om nødvendig
 • Samhandle med avdeling for boligutvikling om utvikling av konsernets kundereise
 • Bidra inn i MG Prosjektboliger sin produktutvikling
 • Bidra i utvikling av merkevare- og bærekraftstrategi

Vi søker deg som har erfaring med mest mulig av ovennevnte oppgaver og god forståelse for hele kundereisen i boligmarkedet - enten fra en annen byggherre eller som prosjektmegler. Du må motiveres av å være ansvarlig for å bygge opp og implementere forretningsprosesser, og ønske å bidra til at vi oppnår vår ambisjon om å være en innovativ og stor boligutvikler i det norske markedet. Som person har du god kommersiell forståelse, er proaktiv med god gjennomføringsevne og trives med å ta selvstendig ansvar samt å skape godt samarbeid med eksterne og interne samarbeidspartnere.

Eiendomsutvikling er et strategisk satsningsområde for Mestergruppen og vi kan tilby deg en sentral rolle i implementeringen av denne strategien. I tillegg til å være ansvarlig for våre salgs- og markedsprosesser, vil du også være med på å videreutvikle selskapet og konsernet som helhet. Som en del av Ferd-systemet har vi en solid og langsiktig eier med god økonomisk gjennomføringskraft, som i tillegg er opptatt av å ta sosialt ansvar. Mestergruppen har et ambisiøst team og tilbyr gode betingelser for dyktige ansatte.

For ytterligere informasjon, se www.backerskeie.no eller kontakt våre rådgivere Are K. Skeie (tel 950 66 183) eller Emilie Landmark Komnæs (tel: 971 04 690) i BackerSkeie AS for en konfidensiell samtale. Søknad sendes via www.backerskeie.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: